-
Anonim
To urocze!
Język łaciński - 3b - nauczyciel prowadzący: A.Wojciechowska
"Wprowadzenie do lekcji w oparciu o informacje zdobyte na poprzednich lekcjach. Bardzo płynne, naturalne przejście do prezentacji nowego materiału. Uczniowie pracowali w grupach, angażowali się w lekcje. Lekcja prowadzona głownie metodą dyskusji. Zadanie pracy domowej - ciekawej i twórczej" - Małgorzata Wróbel
"Bardzo ciekawa lekcja i niezwykle angażujący sposób jej prowadzenia. Duże tempo i zaangażowanie wszystkich uczniów. Widać, że uczniowie mają duża wiedzę na temat kultury antycznej. Sama dużo się nauczyłam i chętnie bym uczestniczyła we wszystkich lekcjach z tego przedmiotu" - Danusia Sterna
Język .francuski -3c - nauczyciel prowadzący: H.Szumowska
"Ciepły, serdeczny stosunek nauczyciela do uczniów. Dużo ćwiczeń w mówieniu i pisaniu" - Roma Piłatowska
" Podczas lekcji można było się nie tylko uczyć języka, ale również poznać losy i historię odkryć Marii Curie- Skłodowskiej. Pani profesor często odnosiła się też do mapy Francji, co pozwalało lepiej poznać geografię tego kraju. Lekcja zakończyła się techniką - zdań podsumowujących" - Danusia Sterna
http://www.ceo.org.pl/dokument.php?... -
Bajbun Mądry
W to ze Ania W sie zmienila jestem w stanie uwierzyc. Wszak byla pojetna uczenica; -))). Wiele sie od nas nauczyla; -)))
Ale zeby Szumi prowadzila ciekawe lekcja?!?!?!? To jest jakis absurd... U niej bylo tak nudno ze nawet spac sie nie dalo z nudow. Koszmar!!!! -
Λευτέρης יעקב
Jesli wszystko to prawda, co tam opisano, to pieknie, tylko czemu za moich czasow tego nie bylo? :-(
Chyba ze to tradycyjne mamienie naiwnych. :| -
Polonus
3b - to była moja lekcja. rzeczywiście AW zachrzaniała tak, że nie mogliśmy się zorientować momentami gdzie jesteśmy. a temat lekcji: "Kultura Rzymu triumfalnego - podsumowanie programowej wycieczki do Rzymu". Fajnie, ze pół roku post factum... -
-
Grono.Net
aw to idiotka z podstawowymi brakami z humanistyki. w rzymie nie potrafila powiedziec nic ciekawego, z tradycji antyku pewnie rozwalilbym ja juz teraz bedac na 4 roku studiow. pzdr -
Borys
Ha! Z podanej strony:
" Następnym punktem programu były: rozmowy:
[...]z przedstawicielami absolwentów: Dlaczego absolwenci wracają do szkoły? Czy Są dumni z bycia absolwentami szkoły? Na spotkanie przybyli absolwenci z różnych roczników - od przedstawicieli Koła Wychowanków - do całkiem ostatnich absolwentów. Paneliści mogli się przekonać, że tradycją szkoły jest być z niej dumnym na wiele lat po jej ukończeniu. Mogliśmy też obejrzeć film wykonany przez uczniów, który rejestruje wywiady z absolwentami szkoły. Bardzo interesujący film i pomysł godny naśladowania przez inne szkoły."
Ludzie, ratujcie. Ja nie wiem jak oni z naszego (absolwentów) ponad godzinnego gadania wywnioskowali cokolwiek nt. bycia dumnym z ukończenia Reja. Nie wiem czy stwierdzenie faktu, ze się wraca do znajomych/przyjaciół z LO czy też do niektórych nauczycieli można automatycznie zrównać z dumą z ukończenia szkoły. Ale ja nigdy nie potrafiłem dobrze interpretować tekstu; ] -
Anonim
-
Anonim
co do tego artykulu, ktory nie wiem gdzie widzialem o Reju - szkole uczacej sie, to lekcje z Lena na serio tak wygladaja. tu nie ma zadnej kolorystyki i ze spokojem moge powiedziec, ze Lena jest wyśmienitą nauczycielką! :) -
Aga ...
Popieram prof. Lena jest świetna... w tym roku nauczyłam sie wiecej angielskiego niż w poprzednich 2 latach w Reju... wiecej takich nauczycieli !!!! -
Ewcia :)