-
Anonim
Hmmm... gdzie to mozna zdobyć i jak się z tym obchodzić? Nie udało mi się nigdzie znaleźć informacji na ten temat. Może ktoś z was coś wie? -
kfiatek
ja znalazłam mały zapas u siebie na strychu, jeszcze babcine; -) Myślę, że mogłabyś zapytać babci/dziadka. może jeszcze mają.
A to się przygrzewa, stapia i odbija co tam chcesz. -
Anonim
-
Anonim
na stoiskach, w sklepach z "artystycznymi papierami" tzn. z kopertami, zeszytami itp z papieru czerpanego sprzedają w postaci takich czerwonych patyczków (do roztopienia) -
-
Anonim
ok, dzięki, poszukam. A jeszcze pytanko, jak to jest wytrzymałe? Kruche, coś jak wosk, czy jak? -
Anonim
w papierniczych bez problemu
w kilku kolorach
najbardziej popularny - czerony, brązowy, niebieski i zielony
bardzo kruche :o) -
kfiatek
tia. krucha. w końcu służyła do łamania; D a na moim zadupiu w papierniczym nie dostaniesz; -) -
Anonim
-
Anonim
yy koralików, no nie wiem, może jak roztopisz i uformujesz jakos koraliki to kto wie -
Anonim
no nic, pozostaje mi spróbować, jak cos odkryje, to opiszę i wkleje fotkę, ale na razie rok akademicki czas zacząć :D -
ale lak czy laka? bo to róznica
lak jest do pieczętowania listów a laka to jakaś tam żywica i z niej się robi ozdobne przedmioty. ja miałam jakąś tackę z laki w domu... -
Anonim
no mi chodzi o tą do ozdobnych przedmiotów... Może wiesz gdzie można coś takiego dostać? -
nie mam pojecia niestety
bo to jest zywica z drzewa ktore rosnie chyba gdzies w chinach i pewnie tutaj ciezko bedzie gdziekolwiek znalezc
ale jak znajdziesz to mow, tez sie pobawie; )
-
Anonim