-
zielona
Jak ktoś tak lubi tę markę jak ja to bardzo serdecznie zapraszam. Ja miałam Clio a obecnie mam Megane. Ja poprostu uwielbiam Renault... :) -
sir Shemon ™
"Renault to pełnia życia"
"Renault to sztuka tworzenia samochodów"
na codzień VelSatis i Espace wcześniej Avantime. kocham 3.0 V6 Dci - ten silnik to mistrzostwo świata- super osiągi przy minimalnym spalaniu oczywiście w automacie.
a Clio to w wersji Sport jeżdzilem ty 172KM - to jest pocisk . a jak tylko będzie pogoda to testuję te po faceliftingu 182KM..
-
zielona
A ja miałam takie zwykłe Clio 1,2 i uważam, że było NIESAMOWITE bo moje :D -
Kasik :)
Zadne Clio nie jest "zwykle" :) Wszystkie sa niesamowite, a szczegolnie te, ktore sa kupowane, jako pierwszy wlasny samochod - wlasnie takie mam :) -
-
Anonim
moglbym pisac i gadac o renaultach wiecznie..
sam preferuje clio williamsa (juz czwarty). ogolnie mam kota na punkcie tej marki. ganiam tez R5 alpine turbo i R5 gtt. musze przyznac ze zaden z samochodow ktore mialem czy ktorymi jezdzilem nie zachwycily mnie tak jak williamsa. a naprawde bylo ich duzo.
moje marzenie co do renaultow: R5 turbo 2, clio ragnotti, megane rs, R8 gordini, R12 gordini, R alpine 310.
wiem ze kiedys sie spelnia :-) ... -
musk; -)
Clio 1 są zarąbiste. Mam takie 1.9 diesel, 64 KM i można śmigać. Jedyny mankament to ceny części. Za przewód gumowy od bloku silnika do chłodnicy musiałem dać 140 zł!!! -
Anonim
Witam ja posiadam Clio 1.2 Energy monowtrysk :-)) Dzis odbieram z nowym silnikiem :-)) Zapodam jakos zdjecia dzis mojej strzaly tak aby kazdy mogl zobaczyc, zparaszajcie jak najwiecej znajomych z Clio :-)) -
musk; -)
Strzała ja się zastanawiam czy założyć wydech motocyklowy do mojego diesla, widziałem że za granicą tak robią ale ciekawe czy to zmieni jakoś fajnie dżwięk czy tylko będzie chodził jak zajeżdżony klekot. Co radzicie? Pozdro. -
Szanta mama Oli:*
AHej zielona
jakos szukalam ccie na grupie dyskusujnej w pikurze? Nie zapisałaś sie jeszcze?? -
Anonim
i ja tez mam renault clio:) lubiem ten samochodzik:D chociaz jak tam sie cos popsuje to zrobic cos to maskra:) ale to moj pierwszy samochodzik i go kocham:) -
PiotrG- www twojeautozniemiec.pl
ja kupiłem rok temu clio II 1.4 1999 bo kiedyś było marzeniem, przejechałem się 2x do Niemiec i nie narzekam - szybkie, po mieście- zwinne, ale jak dla mnie za małe i ma jeden problem....nie mogę go sprzedać od 2 miesięcy, bo w każdym komisie takie stoi na sprzedaż i mimo, to że mam ze wspomaganiem, el, szybami radiem sony z CD i wystawiłem 2 tyś taniej niż w komisach to chętnego ani jednego :( -
Krzysiek
a propos clio to mam 1,2 a z 2000r 58 koni, wczoraj pogonilem BMW 3 E30 pod katowicami, bylo lekko z gorki i 180 zapiąłem hehe -
Wszytko w swoim czasie...
witam.ja mam clio 1.4 16v 98k.jechalem w 4 osoby z bagażami i rozbujałem go do 170.napedzał sie dalej ale zabrakło drogi.mysle ze jakbym jechał sam to bujnął by sie ze 190 a może i wiecej.clio dobre autka.troche się psują ale zajebiscie sie jezdzi. -
Mili
Osobiscie nie narzekam na mojego Renault'a...
ale moze wiecie kto chcialby kupic 5-letniego Classica? -
Buczu
clio 1.4 16V morzna sie do 210 bujnąc samemu a w 5 osób do 190:)jak na 98 kucy to niezle -
Anonim
cilo nie tylko dobrze sie prowadzi, ale jak pięknie wygląda :)) ja ostatnio wprowadziłem pewne zmiany wzualne mojej cliówki i jestem w pełni szczęśliwy. jeśli ktoś chce zobaczyć zapraszam na mój profil