- 1
- 2
-
Strzelcu...!
Jaka jest Wasza ulubiona postać z Requiem?
Moim osobistym faworytem oprócz głównego bohatera jest lodówka Sary... I mówię to na serio, jest to tak wyrazista postać, która cały film prześladowała tę biedną kobietę... -
Anonim
-
.Rozważna i Romantyczna.
lodówka? hah rozbawiliście mnie
Żebym miała wybierać to...Harry, tak zdecydowanie Hary. Narkotyki go zniszczyły jednak nie posunął sie o takich czynów jak Marion (okay pomijam handel narkotykami), ale cóż złego mogłabym powiedzieć o Jaredzie Leto :) Nic -
Marta.
Tyrone. C. Love.
lubię go sama nie wiem za co. Może za to zecaly czas probowal sobie radzić? fajny byl i juz! -
-
Igut - noo nieźle ! *
Marion..Lady Marion.
Jej postać ma coś w sobie.
"Harry Can U Come Today "
-
Anonim
-
j
jak ktoś wyżej - każda postać miała swój indywidualny charakter. nie umiem wybrać tej ulubionej -
Alice
Najlepiej zagrała Burstyn.
Ale sentyment do pana Leto wygrywa u mnie; ). -
~Burek
a wg mnie to nie jest film w ktorym mozna wybrac ulubiona postac. jakos sie nie zastanawialem w tym kierunku. -
.Rozważna i Romantyczna.
Reżyser świetnie wybrał aktorów. Według mnie każdy zagrał dobrze swoją postać. Z moralnego punktu widzenia powinna "wygrać" matka Harry'ego - Sara Goldfarb (Ellen Burstyn), ale ja jako romantyczka wybieram harry'ego:) -
~Burek
-
.Rozważna i Romantyczna.
dla mnie wszystko:) Przecież kochał Marion i był w stanie dla niej zrobic naprawdę dużo... -
Ania the White
-
.:agnieszka:.
jest jednak jakas sila, ktora ciagnie dziewczyny do 'ciacha'; p
p.s. chyba nie musze pisac kogo mam na mysli :) -
.Rozważna i Romantyczna.
-
.Rozważna i Romantyczna.
-
Miak
-
LaureNT.
-
Anonim
Harry.........kochał matkę i Marion ponad wszystko. Zapadł się przez narkotyki. A jak gadał z Marion i jak amputowali mu rękę to dramat. -
Anka
Harry. bo tak był taki zagubiony. i podobało mi się, że umiał płakać. No i dbał o Marion :)
- 1
- 2