Requiem for a Dream [5254]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Strzelcu...!

Jaka jest Wasza ulubiona postać z Requiem?

Moim osobistym faworytem oprócz głównego bohatera jest lodówka Sary... I mówię to na serio, jest to tak wyrazista postać, która cały film prześladowała tę biedną kobietę...
  • Anonim

ha ha ha
    szczerze kazda postac miala swoj charakter i znaczenie
  • .Rozważna i Romantyczna.

lodówka? hah rozbawiliście mnie

Żebym miała wybierać to...Harry, tak zdecydowanie Hary. Narkotyki go zniszczyły jednak nie posunął sie o takich czynów jak Marion (okay pomijam handel narkotykami), ale cóż złego mogłabym powiedzieć o Jaredzie Leto :) Nic
  • Marta.

Tyrone. C. Love.
    lubię go sama nie wiem za co. Może za to zecaly czas probowal sobie radzić? fajny byl i juz!
  • Igut - noo nieźle ! *

Marion..Lady Marion.
    Jej postać ma coś w sobie.

"Harry Can U Come Today "
  • Anonim

leto
  • j

jak ktoś wyżej - każda postać miała swój indywidualny charakter. nie umiem wybrać tej ulubionej
  • Alice

Najlepiej zagrała Burstyn.
    Ale sentyment do pana Leto wygrywa u mnie; ).
  • ~Burek

a wg mnie to nie jest film w ktorym mozna wybrac ulubiona postac. jakos sie nie zastanawialem w tym kierunku.

Reżyser świetnie wybrał aktorów. Według mnie każdy zagrał dobrze swoją postać. Z moralnego punktu widzenia powinna "wygrać" matka Harry'ego - Sara Goldfarb (Ellen Burstyn), ale ja jako romantyczka wybieram harry'ego:)
  • ~Burek

a co w Harrym romantycznego?:)

dla mnie wszystko:) Przecież kochał Marion i był w stanie dla niej zrobic naprawdę dużo...
  • Ania the White

Harry.
  • .:agnieszka:.

jest jednak jakas sila, ktora ciagnie dziewczyny do 'ciacha'; p

p.s. chyba nie musze pisac kogo mam na mysli :)

mi nie chodzi tylko o jego fizyczność

mi nie chodzi tylko o jego fizyczność
  • Miak

Leto Jared
  • LaureNT.

1. Harry...;)
    2. Tyrone
    3. Marion, desperatka...
  • Anonim

Harry.........kochał matkę i Marion ponad wszystko. Zapadł się przez narkotyki. A jak gadał z Marion i jak amputowali mu rękę to dramat.
  • Anka

Harry. bo tak był taki zagubiony. i podobało mi się, że umiał płakać. No i dbał o Marion :)
  • 1
  • 2
| |

"-Chce tylko, żebyśmy troszeczkę spróbowali aby wiedzieć jak dzielić. -Przekonałeś mnie. ...

Fotki

Miejsca grona (0)