-
bolo
a wiec tak jak w temacie....
moim zdaniem najgorzej skonmczyla mamuska, chociaz znowu ona juz swoje przezyla a oni sa młodzi i juz w takie gowno sie wpakowali;/;/
najlepiej chyba wyszedl z tego murzyn, wiadomo te pierwsze tygodnie, a moze nawet miesiace w pace bedzie zdychal, ale moze pozniej by wydzedl na prosta....
panienka chyba raczej juz skonczy jako kur... a herry nie ma reki.... -
Anonim
hmm moim zdaniem nie o to chodzi. chodzi o swego rodzaju tragizm każdego z nich, inny, ale tak samo powazny. Nie ważne co poszczegolnie stalo sie z kazdym z nich, ale to ze dla kazdego jest o osobisty tragizm, odczują to (i psychicznie i fizycznie) i bedą ponosic konsekwencje do konca. -
Anonim
wlasnie. tragedia kazdego zatoczyla kolo na innej plaszczyznie....trudno mi okreslic kto mial najgorzej.... nie chcialabym sie znalezc w rzadnej z tych sytuacji...
to juz jest dla kazdego z nich pietno do konca... -
Katia
fakt, trudno oceniać kto tu skończył NAJLEPIEJ, to okreslenie jak jakby nie na miejscu w tej całej sytuacji... ale jak już by trzeba wybierać... najlepiej Tyrone, najgorzej Marion...
Wczoraj oglądnęłam ten film chyba po raz 7 czy 8, nigdy się nie znudzi i za każdym razem wywołuje takie same emocje i płacz.
cudowny. -
-
Anonim
płaczu u mnie nie wywołuje.
taki dziwny nastroj po nim mam, sam tytul juz na mnie wplywa dziwnie. -
Anonim
-
Vivin
ja myśle też, że najgorzej matka - bo ona w sumie nie ma już żadnej szansy żeby z tego wyjść, Tyron fakt, chyba "najlepiej", bo będzie miał jeszcze szanse i jakieś perpsektywy, żeby zmienić w swoim życiu wiele.
Raczej bym sie spodziewała, że Harremu już do końca brak ręki będzie przypominał o tym wszystkim i wszystko co sie działo z nim i w okół niego...
a Marion... skoro stosunek z tym terapełtą był dla niej tak obrzydliwy, to ten "balet" napewno pozostawi jeszcze głębszy ślad.
Ona to traktowała chyba prawie jak gwałt moim zdaniem.
Więc... trudno ocenić.
Cztery różne tragedie, cztery tragiczne końce. -
Anonim
-
Ewelina
Babka skończyła nienajlepiej...., myslę, ze po tym, jak jej własna lodówka chciała ją pożreć - juz nigdy w jej życiu nic nie było takie jak dawniej :D
Jej synuś również nienajlepiej wyszedł na tym wszystkim....
Co dwie ręce, to nie jedna :P :P -
bolo
>c.a.e. napisała:
>Jej synuś również nienajlepiej wyszedł
>na tym wszystkim....
>Co dwie ręce, to nie jedna :P :P
poprawka co dwie rece to nie połtorej<lol2>:D:D
-
Ewelina
-
Vivin
-
bolo
-
Vivin
hmm. kiedyś jak miałam ręke w gipsie ktoś nieznajomy krzyknął:.. "nadchodzi kikut" prawie sie przeróciłam ze śmeichu na ziemie.
jednak wole, żeby na Harrego tak nie mówiono; ]
to śmieszne, ale jednak dalej smutne. -
bolo
-
mel
mnie najbardziej zal jest matki,reszta brala swiadomie,wiedzieli w co sie pakuja,a ona lykala tabletki na odchudzanie,poza tym straszna byla ta jej samotnosc,baaardzo bardzo bylo mi zal tej kobiety po obejrzeniu filmu,no i oczywiscie Harry,bo on w swojej sytuacji juz nic nie zmieni,pozostanie kaleka do konca zycia...tak wogole to widzialam requiem calkiem niedawno, i jest to jeden z najlepszych filmow jakie w zyciu obejrzalam... -
martyna
Na tym polega autentyczność tego filmu,że nikt nie wychodzi z tego dobrze.Pojebane...jak w życiu... -
Anonim
hm...niektórzy tu piszą że najlepiej skończył przyjaciel Harry'ego. Ale według mnie to nie całkiem prawda. Wylądował tam gdzie wylądował i to w jakiś sposób wpłynie na niego wczesniej czy później. Po dłuższym przemyśleniu za i przeciw mimo wszystko najlepiej wyszła Marion. Mimo że wybrała kurestwo.; / Ale to był jej świadomy wybór bo w taki sposób wybrała na zdobywanie prochów....inne postacie skończyły tak nie z własnej woli. (no niby brały bo taki był ich wybór)
a najgorzej skończyła matka Harry'ego. Przez samotność i chęć by jej syn był z niej dumny. To smutne. :( -
mysZ
zgadzam sie z przedmowca... chociaz Harry... kurcze zycie bez reki.. i to jestes w jego wieku... szkoda... -
Psychedelic Hero
Moim zdaniem najlepiej skonczyla matka...tak moze to troche dziwne ale ja podchodze do tego inaczej.Ona nie jest swiadoma tego co z nia sie dzieje i zyje w swoim "szczesliwym swiecie" gdzie moze byc dumna z syna,nie pozna prawdy o swoim synie, zas najgorzej skonczyla Marion...eh
uwazam tak dlatego bo ona jest swiadoma tego wszystkiego ze
to nie ona rzadzi soba lecz nalog i dla niego stala sie kurwa...><