-
Anonim
-
Anonim
chyba by mnie rece rozbolaly od klikania......
ale nr 1. ludzka glupota -
Anonim
to ty zablokowałeś mój temat, parszywcze, zamiast pokasować topiki które były poza merytoryczną dyskusją, którą starałem się prowadzić. Mam założyć nowy czy odblokujesz? A może mnie zbanujesz? Nie moja wina, że niektórzy nie mogą znieść mojego języka ekspresji. -
Anonim
-
-
Anonim
mnie boli to że nie moge iść na "Noc Hipnozy", z przyczyn niezależnych ode mnie, niestety. a takie ciekawe filmy będą :"Zostań", "Obłęd", "efekt motyla" i co chyba najważniejsze "Requiem dla snu". nieeeeeeeeeeee -
~Burek
a mnie to, ze po 2 miesiac w koncu kupilem sobie palonko, a moja dziewczyna stwierdzila, ze z peknieta czaszka nie zakurze. teraz sie kapie, a mnie boli to, ze nie mam sumienia wykorzystac okazji...; / -
~Burek
-
Anonim
-
~Burek
wiem :P
temat dobry na depreche, przynajmniej tutaj moge pomarudzić :P -
Anonim
-
Anonim
czym sie przejmujesz pal pal na zdrowie kocha to zrozumie, a jak nie to olej przynajmniej nie bedziesz ograniczany :P -
~Burek
-
uzytkownik usuniety.
mnie boli ze nie mam karty pamieci do playstation i odkrylem wszystkie postacie w tekkenie 5 po czym poszly sie brzydko mowiac jebac ; / -
Vivin
że branzoletka z metalowych łusek mi się rozwala, łazienka jest zamknięta, a święta nie udane o.o
-
uzytkownik usuniety.
-
uzytkownik usuniety.
-
Łyskov
-
Anonim
>Łyskov napisał
>ja bylem na nocy hipnozy
>EFEKT MOTYLA SAKS !!
totalne dno -
leśna nimfa
noc hipnozy nie byla zla... najlepsza, na jakiej bylam...
swoj drog pi bylo przespane <zmeczenie>... niedobrze... -
Anonim