Requiem for a Dream [5254]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Wal

Kto kocha Jareda niech sie wpisuje co o nim myslicie co czujecie!!!
  • natou

-__-
  • ▓▒░Aga░▒▓

wuielbiam, ubustwiam, szanuję, podziwiam, lubię, czuję respekt, oglądam i s.łucham z zapartym tchem.... potrzeba cos więcej???!:P
  • Majkoś

Gej, jak gej... Kto co lubi....
  • Joasia; )

kto co lubi hmm ja lubie jego muzyke i stwierdzam ze diametralnie lepiej prezentuje sie jako lider 30 S t M niz aktor....
  • Anonim

>Majkoś napisał
    >Gej, jak gej... Kto co lubi....

niech będzie, co nie zmiena fucktu, że koleś jest boski.

• ▓▒░Aga░▒▓

ta nade mna ma rację!!! ale jak miał 20 lat to ojej........... teraz troszki gorzej wygląda ale ile moż wyglądac jak chłopak. to jest juz 36 letni facet;/
  • Anonim

ja! ja! ja! ja kocham jareda!!
  • Anonim

łeee tam:D średni:D Depp lepszy
  • Anonim

piekne oczy;p
  • Agata

mmm
  • justyna ♪

cacy; D
  • marija

fajny typek, fajny... baardzo fajny :D
  • chmiel

On jest cudowny! Nareszcie znalazlam grono jakis normalnych i darzacych sympatia Jareda ludzi;p Pozdro;*
  • シルヴィア

koleś to mój ideał( jak sie nie maluje) jest właścicielem najpiekniejszych oczu świata, nosa , zębów i ust:P nio ideał:) ma świetny głos a jego zespól "30 seconds to mars" uwielbiam- polecam ich muze:) szczególnie"attack", "the kill", beatiful lie", " the story", "from yestarday". <wow> moge tak wymieniac tytuły ich fenomenalnych piosenek, zreszta sami posłuchajcie:) a tak w ogole to w galerii centrum w sklepie (prawie obok H&M) jest identyczny koleś jak Jared, więc dziewczyny czem prędzej do Galerii:P
  • chmiel

Dzieki za newsa!! Juz tam pedze!!:D
  • シルヴィア

hehe serio polecam kolesia:P Dla mnie to Jared Leto nr 2:D
  • an.

uwielbiam go!!!:>:>:>:>
    jest bosssssski...
  • chmiel

Ach....Racja...;*
  • marija

>Come break me down... napisała:
    >koleś to mój ideał( jak sie nie maluje)

zgadzam sie, zdecydowanie wolę jak jest bez makijażu, dlatego wolę tego Jareda sprzed kilku lat; P