-
Wal
-
natou
-
▓▒░Aga░▒▓
wuielbiam, ubustwiam, szanuję, podziwiam, lubię, czuję respekt, oglądam i s.łucham z zapartym tchem.... potrzeba cos więcej???!:P -
Majkoś
-
-
Joasia; )
kto co lubi hmm ja lubie jego muzyke i stwierdzam ze diametralnie lepiej prezentuje sie jako lider 30 S t M niz aktor.... -
Anonim
>Majkoś napisał
>Gej, jak gej... Kto co lubi....
niech będzie, co nie zmiena fucktu, że koleś jest boski.
-
▓▒░Aga░▒▓
ta nade mna ma rację!!! ale jak miał 20 lat to ojej........... teraz troszki gorzej wygląda ale ile moż wyglądac jak chłopak. to jest juz 36 letni facet;/ -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Agata
-
justyna ♪
-
marija
-
chmiel
On jest cudowny! Nareszcie znalazlam grono jakis normalnych i darzacych sympatia Jareda ludzi;p Pozdro;* -
シルヴィア
koleś to mój ideał( jak sie nie maluje) jest właścicielem najpiekniejszych oczu świata, nosa , zębów i ust:P nio ideał:) ma świetny głos a jego zespól "30 seconds to mars" uwielbiam- polecam ich muze:) szczególnie"attack", "the kill", beatiful lie", " the story", "from yestarday". <wow> moge tak wymieniac tytuły ich fenomenalnych piosenek, zreszta sami posłuchajcie:) a tak w ogole to w galerii centrum w sklepie (prawie obok H&M) jest identyczny koleś jak Jared, więc dziewczyny czem prędzej do Galerii:P -
chmiel
-
シルヴィア
-
an.
-
chmiel
-
marija
>Come break me down... napisała:
>koleś to mój ideał( jak sie nie maluje)
zgadzam sie, zdecydowanie wolę jak jest bez makijażu, dlatego wolę tego Jareda sprzed kilku lat; P