-
Anonim
Jakie znacie filmy o narkomanach albo narkotykach? Ja znam jeszcze thirteen , Trapped in a purple haze(W amarantowej matni)-Bardzo polecam ten film.No i znam My dzieci z dworca zoo.Czy są jeszcze jakieś inne filmy o tej tematyce?
-
Grono.Net
Kumpela mi cos wspominała o filmie "Marzyciele" - ponoć pokrewna tematyka do "REQUIEM FOR A DREAM" ... :) Ale jeszcze nie mialam okazji się przekonać, jedynie recenzje czytałam i zapowiada sie obiecująco; )
Pzdr. -
Grono.Net
wow... Skąd masz "ten fragment z filmu" ... dodam, ze to on na mnie zrobił najwieksze wrażenie!
Coool :d :) -
Anonim
inny klimat, ale o ćpaniu:)
trainspotting
human traffic
las vegas parano -
-
zostaw miejsce na kulturę
-
Anonim
blow koniecznie...!!
a do tego
traffic
spun
ze zycie ma sens
how high
samotni
req..
.....jeszcze jakies widzialem ale nie moge sobie przypomniec :D
moze kiedy indziej
-
Anonim
-
Anonim
bezkompromisowo TRAINSPOTTING!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
-
klaudia
-
marcisko
trainspotting,
fear and loathing in las vegas,
my, dzieci z dworca zoo,
blow
... ale jak dla mnie requiem for a dream jest najlepszym filmem o tej tematyce, robi największe wrażenie i pozostawia ślad... -
marcisko
aha i zapomnialam o jednym polskim filmie o narkomanach, ktory jest naprawde dobry i niezle wplywa na psyche... "musisz zyc" konrada szolajskiego... ciekawa jestem czy ktos ogladal?? -
Anonim
si ja widziałam
uwielbialam takie filmy teraz to juz nie mam czasu
ale: Requiem....
trainspoting
i my dzieci z dworca zoo. -
marcisko
o fajnie:) i co uwazasz ze 'musisz zyc' jest dobrym filmem?? ja bylam zaskoczona ze cos takiego w PL powstalo... ale to bardzo dobrze... -
Anonim
A może ktoś z was czytał "nagi lunch"
Wiliam S. Burroughs
Nakręcony był też film na podstawie jego ksiązki - polecam tym ktorzy lubią bardzo odjechane ksiązki i mają niezłą wyobraźnie....
Heheheh
Ps. Mnie pozostała mała trauma związana z jednym z bohaterów w\w książki tzw. "mugwampem"-->przeokropny potworek!!
Pozdro dla smakoszy dobrej literatury i nie tylko.......!!! -
bostoN
-
Anonim
Odradzam My dzieci z dworca ZOO. Kto czytal ksiazke bedzie wiedzial o czym mowie..... -
*bOOtyLicOuS*
-
Marlonie
no "ze życie ma sens " i jeszcze "krew z nosa" (nizależne kino amatorskie)...
Ciezko sie przestawic na brak profesjonalizmu , ale warto :) -
, .