-
Olaaa.
Dla mnie cały film był genialny...
Długo nie mogłam się otrząsnąć, jak obejrzałam go pierwszy raz.
Świetnie zagrana rola przez Jareda i Jennifer.
Każdy, kto kiedykolwiek pomyślał o ćpaniu powinien obejrzeć ten film. -
paweł
Oj, nie wydaje mi się, żeby film mial wpływ na wybory ludzi. Jeśli juz to w niewielkim stopniu.
Osobiście, pierwszy raz wizialem film będac - że tak powiem - w "locie". I jedyne co czułem, to że jestem ponad to. Oczywiście sam film zrobił na mnie piorunujące wrażenie!
Myslę, że wielu sięgnie przynajmniej po "palenie", zeby się przekonać o co biega, zrozumieć [sic!], inni stwierdza, że ich to nie dotyczy, lub wlaśnie, że są ponad to (jak ja) I oby tak było. Mi sie udało :D Dzis mąż i ojciec bez nałogów. Nawet z papierosow zrezygnowałem. Ale nie przez film :D
Film jako droga do katharsis lecz nie ku przestrodze. Na pewno nie.
A dragi? Pozwalaja lepiej zrozumieć film i wybory bohaterów. -
katarzyna
Koniec filmu najgorszy, zdecydowanie. Pokazano, co narkotyki mogą zrobić z ludźmi.
Ale najbardziej wstrząsającym momentem dla mnie był widok "gnijącej" ręki Harry'ego i sposób "pomocy" dla Sary, kiedy potraktowano ją elektrowstrząsami.
Ogólnie film kozak. -
Rafał Rubak
Jak dla mnie film jest (może nie kompletnym) ale jednak arcydziełem, a najbardziej wstrząsającymi momentami były wizje na "molo" (chyba to było molo) szczególnie ta druga gdy Henry spada w przepaść, swego rodzaju metafora do ogólnego stanu sytuacji w życiu głównego bohatera
a ciary cały czas minie przechodziły na samiutkim końcu gdy uśmiechnięty i szczęśliwy syn (Henry) ściskał wzruszoną matkę, do dzisiaj mam tę scenę w głowie, coś pięknego!!!! -