-
Wieczny student...
Mamy requiem, Pi, Sixteen, rozne produkcje japonskie jak The Grudge czy Klub Samobojcow. Podajcie wasze ulubione popieprzone filmy - moze sobie cos ktos zarzuci czego jeszcze nie znam :] -
Anonim
Mulholland Drive (chyba tak się pisze) Davida Lyncha... oglądałam około tygodnia temu... do tej pory do końca nie rozszyfrowałam go do końca. -
Anonim
-
groszek
-
-
herman
Las Vegas Parano
Mulholland Drive
Requiem dla snu
Trainspotting
Pi
Urodzeni Mordercy
Moje własne Idaho
Lśnienie
itd itp...długo by wymieniać :) -
libertyn
-
Wieczny student...
Moje własne Idaho - tego nie znam
a moze ktos jakies japonskie poleci?? -
Anonim
Wszystkie czesci Thr Grudge
Natural Born Killers
Wsciekle Psy
Requiem
Pi
Chopper
Bad Taste
Meet the Feebles
Mechaniczna Pomarancza
jak sobie jeszcze przypomne to napisze :) POZDRO -
Anonim
do requiem i pi mozna jeszcze dodać
Ciśnienie (tez w rezyserii Aronofsky'ego)
oczywiscie Cube
i dlaczego jescze nikt nie wymienił Fight Club???
;-) -
5 of 9
Przekręt,Zatoichi,symetria.... a o dragach...ten z Mickeyem Roorke....
-Ćpun(''spun'' czy jakoś tak)
''wrong turn'' też jest zajebisty:) zajebisty do oglądnięcia z dziewczynom...po 15 min juz masz ją na kolanach ściskajaca twoją ręke jak podczas porodu:) -
Anonim
"Pies Andaluzyjski" (ale to Bunuela i Daliego z 1922 to nie każdy ma szanse obejrzeć a zajebiście o nic w nim nie chodzi.. totalny surrrrrealizm:P)
no i może hmm... "12 małp" :P -
misja wznowiona
Ja dołączę się z "Memento" - też bardzo dobry film, choć w trochę innych klimatach, no i to, co polecam Wam z czystym sumienniem, zachęcam, a wręcz nalegam na obejrzenie (;)) licząc jednocześnie na otwarcie dyskusji o tym jakże porywającym i zostającym na długo w głowie filmie (w mojej ocenie), to "Donnie Darko" ! zobaczcie i powiedzcie, jaka jest Wasza koncepcja :) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Schnappi das kleine krokodil. Mega hardcore i psychodela na maxa :) POLECAM -
ChaЯlie
eee... chcecie dziwny dziwny? naprawdę dziwny? Prosh bardzo! BUŁGARSKI POŚCIKK
hihihi -
Anonim
-
Anonim
a chcecie coś o dragach? to w takim razie odcinek krecika kiedy myszka zachorowała i krecik szuka po całym świecie rumianku dla niej... ten film ma drugie dno :) nie dla dzieci :) -
jedi