-
Grono.Net
Zauważyliście, że kilka sekund zaraz po filmie nie możecie nic powiedzieć, zatyka was?? Zero innych myśli na żaden inny temat... Niesamowite nigdy film niezrobil na mnie takiego wrażenia... -
nayaa
American Beauty
też mnie zatkało
i po Pasji również, wtedy dopiero zatyka.
pozdr
N -
A jak wittowA
-
Anonim
a ja po requeim mialam tymczasowy spokoj. dopiero potem mnie wzielo. i ta muzyka brrr. to wszystko wzburza... ajj. -
-
Anonim
Zaraz po w sumie dawno to było, ale pamiętam, że całe kino siedziało. Nikt nie poddniósł się z miejsc, a jak już ktoś wychodził to bardzo powolnym krokiem i w milczeniu. -
leśna nimfa
a ja piewrszy raz ogladalam w domowym zaciszu. i nie byl to bynajmniej film, ktory najbardziej mnie zwalil z nog. -
Anonim
-
Anonim
...gdy skończył się film...siedziałam nieruchomo na krześle i nie mogłam się otrząsnąć z tego co widziałam...ale takie filmy są świetne...chyba dziś znowu sobie obejrzę... -
nayaa
po 10 razie już nie będizesz nieruchoma jak za często oglądasz.
Ja tego żaluję, ale przyzwyczajasz się już
pozdr -
*maika*
mhm.... moj znajomy ogladal ten film chyba 25 razy;) ja dopiero niedawno, ale naprawde moznaby ciagle do niego wracac! -
Ana
Ja obejrzalam go dopiero za 3 czy 4 podejsciem, ale jak juz dotrwalam do konca... Po prostu zatkało, zrobilo mi sie niesamowicie smutno.
To samo mialam po Gii z Angelina Jolie i Filadelfii. -
Kask
-
Margaret :*
-
Natasza.
-
Anonim
-
Uzytkownik usuniety
ja po tym filmie wypaliłem chyba pół paczki fajek, bo tylko tyle miałem, bo w trakcie filmu juz połowe wypaliłem :p -
niejemsalaty
Oj tak ten moment kiedy pojawily sie napisy... No nieprawdobodobne... Nie wiadomo co zrobic, gdzie sie podziac....
Jakos boli cos we wnetrzu.... -
Anonim
Film moze i z przeslaniem ale obrzydliwy,niesmaczny,amoralny ....refleksji zero tylko niesmak..a sam utwor przewodni do konca zycia bedzie kojarzyl mi sie z mdlosciami. -
Anonim
halo!! nie powinnas sie tu chyba wypowiadac w taki sposob bo fani filmu cie zjedza:P ale tak na serio to dziwi mnie twoja postawo, wiadomo kazdy ma swoje zdanie ale jeszcze nie spotkalam sie z osaba ktora po obejrzeniu tego filmu nie powiedziala ze byl zajebisty a co dopiero taki koment jak twoj... poprostu wydaje mi sie to nie realne.fakt ze film byl szokujacy ale nie wierze ze ze po jego obejrzeniu nie wyciagnelas zadnych wnioskow i zadnych refleksji -
Mika
ja pomyślałam o jego ręce :>
zatkało. i przywołało wspomnienia.
oglądałam tyle razy...nie pamiętam już ile.
a właśnie teraz słucham sobie muzyczki..