Requiem for a Dream [5254]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grono.Net

Zauważyliście, że kilka sekund zaraz po filmie nie możecie nic powiedzieć, zatyka was?? Zero innych myśli na żaden inny temat... Niesamowite nigdy film niezrobil na mnie takiego wrażenia...
  • nayaa

American Beauty
    też mnie zatkało
    i po Pasji również, wtedy dopiero zatyka.
    pozdr
    N
  • A jak wittowA

i kubus puchatek i hefalumpy - tez nie moglam nic powiedziec ,....
  • Anonim

a ja po requeim mialam tymczasowy spokoj. dopiero potem mnie wzielo. i ta muzyka brrr. to wszystko wzburza... ajj.
  • Anonim

Zaraz po w sumie dawno to było, ale pamiętam, że całe kino siedziało. Nikt nie poddniósł się z miejsc, a jak już ktoś wychodził to bardzo powolnym krokiem i w milczeniu.
  • leśna nimfa

a ja piewrszy raz ogladalam w domowym zaciszu. i nie byl to bynajmniej film, ktory najbardziej mnie zwalil z nog.
  • Anonim

ja miałam hmmm drgawki nieopanowane ?
  • Anonim

...gdy skończył się film...siedziałam nieruchomo na krześle i nie mogłam się otrząsnąć z tego co widziałam...ale takie filmy są świetne...chyba dziś znowu sobie obejrzę...
  • nayaa

po 10 razie już nie będizesz nieruchoma jak za często oglądasz.
    Ja tego żaluję, ale przyzwyczajasz się już
    pozdr
  • *maika*

mhm.... moj znajomy ogladal ten film chyba 25 razy;) ja dopiero niedawno, ale naprawde moznaby ciagle do niego wracac!
  • Ana

Ja obejrzalam go dopiero za 3 czy 4 podejsciem, ale jak juz dotrwalam do konca... Po prostu zatkało, zrobilo mi sie niesamowicie smutno.
    To samo mialam po Gii z Angelina Jolie i Filadelfii.
  • Kask

Film rewelacyjny.; ) tyle moge powiedz, bo Po prostu brak slow.
  • Margaret :*

u mnie jeden wileki ryk i poczucie amotnosci(za pierwszym razem)
  • Natasza.

a mi się zachciało rzygać.
  • Anonim

Analizowalam wszystko..
  • Uzytkownik usuniety

ja po tym filmie wypaliłem chyba pół paczki fajek, bo tylko tyle miałem, bo w trakcie filmu juz połowe wypaliłem :p
  • niejemsalaty

Oj tak ten moment kiedy pojawily sie napisy... No nieprawdobodobne... Nie wiadomo co zrobic, gdzie sie podziac....
    Jakos boli cos we wnetrzu....
  • Anonim

Film moze i z przeslaniem ale obrzydliwy,niesmaczny,amoralny ....refleksji zero tylko niesmak..a sam utwor przewodni do konca zycia bedzie kojarzyl mi sie z mdlosciami.
  • Anonim

halo!! nie powinnas sie tu chyba wypowiadac w taki sposob bo fani filmu cie zjedza:P ale tak na serio to dziwi mnie twoja postawo, wiadomo kazdy ma swoje zdanie ale jeszcze nie spotkalam sie z osaba ktora po obejrzeniu tego filmu nie powiedziala ze byl zajebisty a co dopiero taki koment jak twoj... poprostu wydaje mi sie to nie realne.fakt ze film byl szokujacy ale nie wierze ze ze po jego obejrzeniu nie wyciagnelas zadnych wnioskow i zadnych refleksji
  • Mika

ja pomyślałam o jego ręce :>
    zatkało. i przywołało wspomnienia.
    oglądałam tyle razy...nie pamiętam już ile.
    a właśnie teraz słucham sobie muzyczki..
| |

"-Chce tylko, żebyśmy troszeczkę spróbowali aby wiedzieć jak dzielić. -Przekonałeś mnie. ...

Fotki

Miejsca grona (0)