-
katażena
zalozmy ze ktos obejrzal ale przed tem nie bral, nie cpal, nie palil, nie mial kontaktu z narkotykami..
teraz rodzi sie pytanie, czy takiego kogos nie skusiloby, zeby sprobowac? nie mowie od razu po filmie, bo od razu po to ja nie moglam spojrzec na apap, nie wspominajac o innnych uzywkach.
ale po pewnym czasie, przeciez ten film nie daje spokoju tak od razu.. i wtedy nasuwa sie mysl "a co w tym wlasciwie jest?"
maybe? -
Uzytkownik usuniety
hmm powiem tak, słyszałem o dwóch przypadkach,
jeden koles w przerwie filmu poszedl sobie zajebac w nos, a drugi do dzisiaj nie moze patrzec na dragi; ] -
katażena
w sumie musial miec potem ostra wkrete i moze stalo sie tak ze to jedna i ta sama osoba teraz, co?; D -
Marta.
moim skromnym zdaniem to takie cos jest bardzo mozliwe...wiem bo sama mialam rozne mysli... -
-
Uzytkownik usuniety
-
Anonim
-
Uzytkownik usuniety
-
Anonim
własnie ja miałam taką dziwną ciekawość....jakby myśl..,,jak nigdy przedtem tego nie robiłam a teraz tyle o tym....to ciekawe jakby było..." -
Mika
trzeba być wyjątkowo słabym jeśli film ma nas sprowadzać 'na złą drogę'... -
trza byc wyjatkowym debilema nie tam
jak dla mnie jeden wywod - wiecej palenia, wiecej wrazenia -
izZ'eK
białego nie wciągam =/ blee nic mnie nie ruszy jesli chodzi o to nawet jakis film, mam pewne zasady:P
ale zielone jak najbardziej ::) -
Anonim
"dla mnie jeden wywod - wiecej palenia, wiecej wrazenia"
nieźle...
jeśli na komuś film nie pomógł, to się nie zdziwię..
ale między innymi on po to był, żeby pokazać co z nas narkotyki robią... -
Anonim
-
narko to uzywki jak kazde inne tylko ze przez prohibicje uwaza sie ze szlugi i alko sa norma a narko nie
pare wiekow wczesniej tak nie bylo,byla bnawet wojna o opium
-
Anonim
-
Mika
-
Anonim
z czystej ciekawosci pytam...moze lepiej sprawdzić osobiście ??/ :P:P -
Mika
wiesz co do tego to musisz sama wiedzieć czego chcesz :]
ludzie za Cibie nie zdecydują :P -
po trawie jest ciekawie
z piwem jeszcze lepiej
dodaj jeszcze wode,a mocno cie poklepie
zapal a zobaczysz jak jest
stanow nietrzezosci nie mozna nigdy do konca opisac slowami,trza po prostu to sprobowacx
-
Anonim
tak, trzeba spróbować, ale haszysz jest o wiele lepszy...
a trawa wolno uzależnia- nie próbujcie..:/
<acha i jak spróbujesz to nam powiedz..>