- 1
- 2
-
!!!STEFAN!!!
polecam film "LAS VEGAS PARANO" narkotyzowanie sie pokazane w innym swietle;) pozdrawiam -
-
Martyna K.
Też polecam. Nie tylko Depp fenomenalny- Del Toro i scena w wannie jest po prostu genialna :) -
Norwegian Wood
A ja myślę, że nic nie pomoże na zmniejszenie szoku...Ten film po prostu wmurowuje w fotel...! -
-
!!!STEFAN!!!
-
Żyje by każdy dzień był snem
-
>zyje by kazdy dzien byl snem napisał
>albo lot po meskalinie w tym barze xD
to wybitna scena :]
mam przy niej zawsze mine zdziwnionego krokodyla :] -
Żyje by każdy dzień był snem
-
Czarna Mamba
-
Anonim
-
>Czarna Mamba napisała:
>To ja jeszcze polecam Trainspotting (tak się chyba pisze).
och kocham. i muzyka tez fenomenalna- dopbra jest scena kiedy sick boy z rentonem w parku siedza- sick boy wyklada rentonowi swoja zyciowa filozofie-o seanie connerym oczywiscie ale tez o muzyce- lou reedzie, bowie'm itd a w calym filmie leci wlasnie ich muzyka -
L a r v e x
-
L a r v e x
>!!!STEFAN!!! napisał
>polecam film "LAS VEGAS PARANO" narkotyzowanie sie pokazane
>w innym swietle;) pozdrawiam
świetny :-) -
Anonim
To jeszcze dorzucmy do "Human Traffic" i "LV Parano", "Trainspotting".
Cala noc mozna ogladac...; ] -
L a r v e x
-
Patrycja
-
gdyniek
nie pamiętam tytułu, ale to jakaś parodia była ludzi, którzy tworzyli "straszny film" i była scena, gdzie głównego bohatera babcia podpieprzała mu zawsze skręty :P -
Anonim
-
.Rozważna i Romantyczna.
-
a.
ja do tej pory mam traume po tym filmie....to juz chyba ze 3 lata bedzie :) a ta muzyczka ehhhhh na sama mysl mam dreszcze! ale chyba musze obejzec jeszcze raz bo najbardziej w pamiec zapadla mi ta scena jak Sara czy jak jej tam miala jazdy z tym jej programem tv i jak byla w szpitalu....a reszte scen slabiej pamietam. ale film dobry nie powiem :) LV parano tez super.
- 1
- 2