Requiem for a Dream [5254]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • oLiK sZyMaNiK (Alienka)

wciaz slucham plyty....
    a wtedy tylko dreszcze...
  • fanAtyk

Dla mnie muzyka to 1/2 mocy tego filmu.
  • Anonim

ja gdziekolwiek uslysze muzyke z tego filmu od razu przechodza mnie ciary po calym ciele :) ale nie lubie zbyt czesto ogladac tego filmu. bo mam taki dziwny nawyk ze jak spodoba mi sie jakis film to go dosyc czesto ogladam :)
  • cachaca

jak to sie mówi.. muzyka jest eLegancka i Koozacka.. słucham jej gdy jest mi źle..
  • Anonim

taaaak na smuty jest dobra :)jak dla mnie jest niezwykle refleksyjna i nostalgiczna. 5+ za muzyke!
  • * *

hmmm, własnie odkryłam, ze zaginęła mi gdzieś płytka z muzyką z Requiem.....a chciałam posłuchać, po przerwie chyba miesięcznej....pewnie komuś pożyczylam i nóg dostała......
    jakiś czas nie mogłam słuchać tej ścieżki, po tym, jak zapusciłam sobie na nocnym dyżurze....o 3:30 musiałam wyłączyć, bo zaczynałam łapać schizy :) ale tak sobie poczytałam wątek, nuty zaczeły same sie układać i co sie stało! nie ma płyty :/
  • Groszek

Requiem mialo jeden z lepszych soundtrackow IMO ofkors...
    W sumie odkad obejrzalem film, a bylo to chyba rok temu 14 lutego a moze dwa lata temu :) Od wtedy slucham co jakis czas plytki, do dzisiaj mi sie nie znudzila..
    Polecam, najlepiej miec za soba film wtedy muzyczka ma inny wymiar,juz inaczej sie ja odbiera..

ps. sorky za styl ale po browarkach ciezko mi sie pisze :P

pzdr.
  • olinka

film swietny. motyw muzyczny jeszcze lepszy :) czekam az ktos z moich znajomych sciagnie mi z neta bo orginalu nie chcem mi sie kupowac.. :P
  • Grono.Net

kurde muzyka byłaś świetna,jak cały film. mam pytanie kto ma tą muze i mógł by mi np. przesłać na maila(kacper94@o2.pl) z góry dziękuje
  • Grono.Net

z tego co wiem to mozna ja sobie sciagnąc............ :]
  • Grono.Net

a pozatym muzyka super :D
  • Mona

jak uslyszalam TA muzyke to az mnie wcielo i potem przez tydzien z rzedu sluchalam plyty w kolko...dodam tylko ze to nie jeste moj klimat bo slucham raczej czarnych kawalkow..ale sountrack z requiem wbija po prostu w fotel!!
  • madzia

Uważam,że ta muzyka ma niepowtarzalny klimat. Jest po prostu genialna i też po obejrzeniu filmu słuchałam jej non stop. Ale jeszcze lepsza jest wersja z orkiestrą symfoniczną,to jest dopiero jazda na maksa. Jak o tym pomyślę to już słyszę te skrzypce...rozmarzyłam się:P
  • Ania

hhmm.. a wiecie co?!?! ja jak pierwszy raz usłyszłam ta muzyke to odrazu sobie ją skojarzylam z podkładami Rymoplstykonu.takie zespolu hh jakby ktos nie wiedział :) nie wiem jakos ...może mi sie cos pokręciło.......... ale tak mi sie wydaje że ona jest baaardzo podobna :P
  • •°o.O Nana O.o° •

bardzo mi sie podoba muzyka w RFAD ponieważ sama tragedia tego filmu przemawia muzyką; ] Pozdrawiam (bardzo sie ciesze ,ze trafiłam na to forum...[przypadkiem])
  • *Alexandra*

A ja pozyczylam komus plyte z filmu i do tej pory tyle ja widzialam:/Nie pamietam komu,wiec prosze uczciwego o zwrot!!!!!!!
  • Karotka

Cudowny film.. wzbudza do refleksji..Doskonaly montaz.. ale i tak muzyka najlepsza!
  • •°o.O Nana O.o° •

Film jest bardzo uatrakcyjniony ,właśnie dzieki muzyce; D
  • Dejf

a komu sie podoba moment jak chlopcy wlaczaja adapter ??

• De la Hella

muzyka powalająca
    aktorzy brawurowi
    film dokonały...

pozostaje tylko krzyczeć: juice for Mary
| |

"-Chce tylko, żebyśmy troszeczkę spróbowali aby wiedzieć jak dzielić. -Przekonałeś mnie. ...

Fotki

Miejsca grona (0)