-
Miak
-
Anonim
soundtrack budzi dreszcze. ja wciąż codziennie wygwizduje sobie tą melodie. przy wszystkim. i wciaz jej słucham. -
Anonim
-
Mandolina
Najpierw slyszalam soundtrack...podobal mi sie. Pozniej ogladnelam film i muzyke z filmu mialam w glowie non stop! Motyw requiem Mozarta w swietnej wersji...swietnej to nawet malo powiedziane. -
-
natt
Muzyka z Requiem for a Dream jest niesamowita... kocham ją i nie mogę zapomnieć -
ραŧσ
>Mandolina napisała:
>Najpierw slyszalam soundtrack...podobal mi sie. Pozniej
>ogladnelam film i muzyke z filmu mialam w glowie non stop!
>Motyw requiem Mozarta w swietnej wersji...swietnej to nawet
>malo powiedziane.
ja też najpierw słyszałam soundtrack, później widziałam film
muzyka clinta mansella w połączeniu z wizją aronofsky'iego to świetne zestawienie
tak samo jak w requiem tak w innym jego filmie "the fountain" muzyka "Together we will live forever" , też polecam :) -
Anonim
-
washington
muzyka jest świetna trzeba przyznać .
z resztą jak cały ten film .
: )
-
ania.
-
lamalia
-
ann.
-
lamalia
to co slyszysz to cover reqiuem mozarta, mansel mial pomysl jak to uwspolczesnic i to wcielil w zycie (co mu sie chwali) ale na poczatku byl mozart :D
-
ann.
-
lamalia
-
kat
muzyka to bardzo ważna część tego filmu.
jest genialna .
chyba w 'mam talent' ją wykorzystali xdd -
Artaz
-
\gośka/
zanim obejrzałam film, miałam ten utwór przewodni na kompie... bardzo mi się podobał, słuchając tego kojarzył mi się z bólem, a po obejrzeniu Requiem, okazało się że chyba miałam rację- moim zdaniem film ma w sobie mnóstwo bólu, a muzyka wspaniale do tego pasuje dodając emocji związanych z tym uczuciem. -
Miś Polarny
co ja co, ale muzyce w filmie nie da sie NIC zarzucic!! jest po prostu idealna! -
lamalia
zdaje mi sie czasami ze film byl zrobiony do tej muzyki, a nie muzyka do filmu