-
domin.
piszcie ile potrzeba ptk. , by zostać przyjętym , czy dużo osób z gimnazjum zostaje w tym lo , i wszystko z tym związane... -
Sonia
Ja zdaje! Z Reytana oczywiscie jestem ^ ^
Jesli zdajesz do europejskiej, to licz sie z duza konkurencja :P :P
W zeszlym roku do tej klasy (1/3) byl prog kolo 137, ale ja mam 153 :D hihihi :D
Juz sie czuje licealistka :P :P -
domin.
to chujowo jak tam wszyscy z gim idą :/ , szkoły powinny być oddzielone; / , poza tym ja się i tak pewnie tam nie dostanę i nie chce mi się zapieprzać z włoch do szkoły...ja też miałem iść do euro , ale rezygnuję teraz , bo i tak mam za mało ptk. i będę chodził pewnie do kołłka albo demba :D , ale nigdy nie wiadomo , może się spotkamy :P -
domin.
ja mam dokładnie 182,5 ptk. do klasy europejskiej i mówią , że to za mało ... -
-
agata
jak na moj gust to nie masz sie co martwic.a co do gimnazjalistow to nie ma takiego czegos ze jestemy automatycznie przyjmowani -
Sonia
Ja nie powiedzialam, ze jestesmy oprzyjmowani automatycznie! Po prostu uwazam, ze 153 punkty to wystarczajaco duzo... :) -
beniamin
kolega sobie jajka robi czy naprawde ma 182 ? :-O
asia buraczyk 2 :-O -
Dominika
Jak masz 182z czymś to przyjmą Cię prawie wszędzie, a do Reytana na 100%. Ale teraz już jest troche za późno. Jeśli chodzi o gimnazjalistów to mam nadzieje, że przyjmą mnie z tego odwołania, bo jak nie to ja nie wiem co zrobie, bo nigdzie indziej nie chce iść. -
domin.
no mam :) , i moi koledzy i koleżanki z mojej szkoły też mają ok. 180 i składali ze mną , więc może się wszyscy dostaniemy :) , w sumie jest nas z 15 osób do tej klasy ... -
beniamin
dzizas kurwa ja pierdole
no to fajny próg punktowy będzie w 1/3
*ucieka* -
czemu ten typ tak ma?
-
Krzyś
ta, huj a nie 180. piepszysz glupoty kolego... ja 100% nie napisales testu na 98 pkt... -
beniamin
-
Krzyś
-
beniamin
jak sie spotkamy we wrzesniu to ci pokaze taka typke z mojej klasy....asia buraczyk, warkocze na pól metra, ona miala cos kolo 180 :-) -
Krzyś
-
domin.
-
Krzyś
-
beniamin
miałem 151 z hakiem i jestem w ekonomie (obecnie ekonom to hist-mat )
a w moim roczniku progi byly po 138 wszedzie, cos takiego -
beniamin