-
™
-
Rafał
Zdanka - jakim cudem ona jeszcze pracuje????
od razu mowie - nie mialem przyjemnosci osobiscie -
tequill
-
k
zdanka:))to jest chodzacy czlowiek legenda:)
odkad pamietam to juz od 8 lat chca ja wywalic i nie moga:)
pozytywna faworytka jest P.makarska(polak);oraz P.Zarczynska(wos)-extra kobietka -
-
Anonim
Doprawdy, jak Krzewską lubie :D konkretna jest <lol>
moją "faworytką" jest Koscielecka, która ma zapędy na detektywa, każe robić klasom humanistycznym durne doświadczenia a potem wmawia ze tak naprawde nikt nie zrobił doświadczenia, tylko wpisał wynikia i stawia laske niewinnej osobie.
-
Anonim
no ludzie zdanka to luzara! :) nam zawsze mowila ze nie chce jej sie miec lekcji i zwalniala do domu :))) -
™
a ja ze zdanka nigdy nie miałem do czynienia; ) ale do faworytek mozna tez chyba Kolendo zaliczyc :P -
Anonim
Marysia Napiórkowska ta to byla zakrecona; ] dlatego do tej pory nic nie umiem z fizyki.
-
Luca
wasilewska byla boska i miala do mnie i kolegi z klasy adama s. slabosc, bede ja dobrze pamietac do konca swiata i o jeden dzien dluzej. równa kobieta.
"slabosc", tyle ze w innym sensie, miala do mnie rowniez pani gutkiewicz, dzieki czemu w drugiej klasie wydeptywalem sciezke na trasie lawka-tablica.
ze zdanka na szczescie lekcji nigdy nie mialem, ale co trzeba wiem.
a ogólnie najfajniejsze to : zarczynska, wasilewska, stawiska - zuch kobiety:) -
Dominika
Moje faworytki:
Nadgraba-udaje wkurzoną, ale i tak nas kocha :D równa babka
Tudek-najlepszy nauczyciel jakiego spotkałam
A tak gratisowo:
Kopczyńska-chodząca inteligencja i erudycja + zabójczy styl -
*Karolina
oj taaak
koscielecka...za swoj styl i niezmienianie ubrań [2 meisiace w ejdnej bluzce i 3 w psodnicy;p chamskie ale]
i moja wych. kopczńska ja spryt....
to jest klasowy duet... wszelkei historie to z nim iw roli głownej....
AHHH; ) -
Anonim
Ej Łukasz, a mi się wydawało, że to do mnie Wasilewska ma słabość!;) I jak to jest, że Twoje faworytki są też moimi? Dziwne...:]
Krzewskiej może nigdy specjalnie nie lubiłam, ale za to ją szanowałam...
Czy ktoś już mówił o Cwalinie (fizyka)? Ta dopiero miała złote serce, kochana kobieta:) I to jej upewnianie się: "Ale Małgosiu, na pewno idziesz do klasy humanistycznej?- Tak pani profesor - Dobrze postawię ci 2= na koniec";)))
Natomiast...:
po dziś dzień, na samo wspomnienie Gutkiewicz, Roman i Molak robi mi się niedobrze... -
[`]
TYLKO ZDANA!
TYLKO I WYŁĄCZNIE ZDANOWSKA MOŻE ZASŁUGIWAC NA TO MIANO!!!
użerałem się z nią dwa lata i wiem swoje :-) -
Grono.Net
Spotkalem ja ostatnio na Nowym Swiecie..; P
lekcje z nia ...to byl triller pierwszej klasy...
do tego naszej klasy wrecz nienawidzila :>> -
;) mIcHal
-
Kkarutek Mama
Jak dla mnie Napiórkowska, potem chyba Kiciak, Zdanka...no i moja pierwsza wychowawczyni - Pani Wasztan:)) -
Anonim
-
ha no Zdanka specyficzna byla, ale po tym jak wystawila 20 lasek na semestr pierwszej klasy, nasi rodzice ruszyli sie, napisali podanie i juz nas nie uczyla :D mimo to wspomnienia zostaly....
jezeli chodzi o brak kompetencji i niesprawiedliwosc to Roman ma szanse na pierwsze miejsce. zdecydowanie.
a pamietacie Gajowniczka? to byl agent. -
™
z facetow to GIT byli/ a moze i sa:
KALINSKI
RABINSKI
ENGEL
i BIENIAS :) -
Anonim
nie bede oryginalny mowiac, ze moja MEGA faworytka po wsze czasy jest ZDANKA !!! ze jej tak sie chcialo nas gnebic :P