- 1
- 2
-
Anonim
Chciałam się dowiedzieć, czy znaleźliby się wśród absolwentów chętni do zakupu koszulek reytaniackich na 100lecie szkoły? Jedna partia wydrukowana już się rozeszła, ale nie wiem czy mam dorabiać kolejnych 100 koszulek? -
Jul
-
--=MaRteJshYn=--
A ja juz mam taka koszulke co prawda jest juz stara i wyslozona ale zawsze.... i nie chce zastepowac ja zadną nową bo ta jest fajna:) -
Rafał L.
to chyba nie jest dobry pomysł, pójdzie może góra ze 30. Gdzie w tym chodzić??:> -
-
Iza właśnie
No by sie wydawało, że straach wyjśc w takim shircie, a ja stale widzę ludzi w koszulkach spływowych...maniacy.
Ja chętnei wezme jedną, żeby wnukom pokazywać, jak mi jakiś pierwszoroczniak pod drzwi w zębach przyniesie:> hehe :P -
Rafał
u mnie na studiach jkoles lata w koszulce Hoffmanowej wiuec czemu by nie Reytan??
jestem ZA, jak beda dajcie znac :))) -
karolinka
Poza tym sa jeszcze chetni ze szkoly bo nie wszyscy ja kupili.. ja na przyklad chetnie bym sie w taka zaopatrzyla-kilka moich kolezanek zreszta tez.. :D -
Marcin Federowicz
-
sloneczko
-
józia śmieszku
na 100 lecie to wszyscy chętnie kupią. Spokojnie - sentymentalizm rządzi :-)
a jakie one są? reytanicą pisane (to było trendy być opozycjonistą), czy jakieś nowsze?
pozdrófka -
Grono.Net
z tego co wiem, to z przodu jest czerwony znaczek reytana, a z tylu jest chyba napis raytan 100 lat, czy jakos tak, ale nie zapewniam -
Anonim
Tak z przodu jest znaczek Reytana, z tylu graffiti, ktore jest na kotytarzu w szkole i napis 'stulecie Reytana". w koncu koszulki na stulecie, prawda? A pierwszy rzut kosztowal 25-20 zlotych, wiec pewnie drugi tez tak samo. mysle, ze 10 czerwca jest idealnym czasem na sprzedaz :) -
Paweł
może byście pomyśleli o zrobieniu jakichś koszulek(głównie apeluję o to do Tadka) -
given to fly
>CINEK napisał
>pozdrawiam "rozbieganego" profesora
>olenowicza :)
to juz chyba nie na tym gronie
-
Con cuernos
Jakbyś spojrzała na datę to może byś zauważyła, że wtedy jeszcze był u nas o_0 -
Anonim
fajnie zobaczyć swój wpis sprzed dwóch lat, jeszcze jak się w tej szkole było:) -
jakub
-
Con cuernos
-
Anonim
-
Anonim
- 1
- 2