Red Hot Chili Peppers [7404]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Moim zdaniem Flea jest najlepszym graczem Funk Slap jest zajbistym basistą mój idol!
  • W-WA

I TAK TRZYMAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sikamikanico

on jest Bogiem. jak ogladam filmiki jak pocina na baskiku to caly dzien nie moge wyjsc z podziwu (sprostowanie = ogladam ten filmik co dzien)
  • Anonim

Bass lesons ?? gra z taką szybkością że palcy nie widać.
    W sumie warto by jakoś zdobyć jego jam z Johnem. He HE najbardziej zakręcony i wiodący najspokojniejsze życie z red hotów :P Ciekawy paradoks.
  • Tusk

Jest najlepszy; te lekcje gry sa fascynujace i doluja mnie, ze tak nigdy nie bede pewnie umial :-/
    No i ma fajna zone :-)
  • Anonim

ja zazdroszczę córce Flei wielu rzeczy :) chociażby tego, że przyjaźni się z Johnem, albo że np. RHCP na jej urodzinach przebierają się za Spice Girls; )

a to, że basistą najzacniejszym jest, wiadomo nie od dziś; ) uwielbiam go na scenie. zawsze wiadomo, że Flea coś wymyśli śmiesznego :)
  • Tusk

nio fajnie byloby byc corka Flea...ach...

ciekawe swoja droga, czy jest tak samo zdrowo trzepnieta jak szanowny i cudowny tatus; -)

no i wrocilas chyba z dalekiej podrozy, Paulina :-)
  • Tusk

nio fajnie byloby byc corka Flea...ach...

ciekawe swoja droga, czy jest tak samo zdrowo trzepnieta jak szanowny i cudowny tatus; -)

no i wrocilas chyba z dalekiej podrozy, Paulina :-)
  • Anonim

Chce być córką Flea!!!!!!
    dobry temat na nowy temat
  • Tusk

ja ew. moglabym i zona byc, to dopiero ciekawe i wesole zycie, no!; -DDD
  • Anonim

żoną? o to na pewno :> pod różnymi aspektami :>
    Anthony też byłby w tym dobry... :D
    mam na myśli bycie dobrym mężem :D
    ale jeju, o czym ja piszę w ogóle!!!

a dawno mnie nie było, bo jakoś tak, nie chciało mi się czytać wszystkiego :P. ale już jestem :P.
  • Tusk

A Tony ma ta jedna zalete, ze jest wolny :-D

O jezu, zenada, LUDZIE NIE CZYTAJCIE TEGO!!!; -)

To dobrze, ze jestes, bo z Ciebie taka osoba, ktora lubi po necie szperac i znajduje fajne rzeczy :-)
    i sie korzysta! :-))))))
  • Anonim

dziękuję bardzo; ) aż się wzruszyłam; )
  • Tusk

Prosze chusteczke; -))
  • Parobek Romantyk Samobujca True

kurde pomijajac to jak slapuje flea zajebiste jest w nim to ze on w sumie gra proste motywy a tyle jest w nich melodii ze ja pierdole O.O' dla mnie flea = mistrz. ja jak on to mogo najwyzej bez ubrania pograc :P

cwiczenie czyni flea :P hahhahah
  • Anonim

eee... prośba taka... apropos pchły
    Napiszcie/dajcie link do strony na której znajdowałyby się jakieś taby na bas z utforuf redchłopów... np. do Californication
  • na!

kurde zeby tak rhcp przyszli na moje urodziny. nawet w przebraniu spice girls.... marzenie :D :D flea rządzi tez na trąbce. :) :)
  • Anonim

A mi babcia kupiła Tiszert ze spice girls i powiedziała: masz tu koszulke z fajnymi dziewczynkami.
    kocham swoją babcie !

:P
  • Anonim

fajną masz babcię!
  • Dom'cha

czy ktos tu mowil o FLEA??!! Flea najlepszym basista? a ktos ma w ogole jakies watpliwosci :>, he? :P
| |

Grono przeznaczone jest dla fanów kalifornijskiego zespołu - Red Hot Chili Peppers. kilka wskaz...

Fotki

Miejsca grona (0)