-
Anonim
Moim zdaniem Flea jest najlepszym graczem Funk Slap jest zajbistym basistą mój idol! -
W-WA
-
Sikamikanico
on jest Bogiem. jak ogladam filmiki jak pocina na baskiku to caly dzien nie moge wyjsc z podziwu (sprostowanie = ogladam ten filmik co dzien) -
Anonim
Bass lesons ?? gra z taką szybkością że palcy nie widać.
W sumie warto by jakoś zdobyć jego jam z Johnem. He HE najbardziej zakręcony i wiodący najspokojniejsze życie z red hotów :P Ciekawy paradoks. -
-
Tusk
Jest najlepszy; te lekcje gry sa fascynujace i doluja mnie, ze tak nigdy nie bede pewnie umial :-/
No i ma fajna zone :-) -
Anonim
ja zazdroszczę córce Flei wielu rzeczy :) chociażby tego, że przyjaźni się z Johnem, albo że np. RHCP na jej urodzinach przebierają się za Spice Girls; )
a to, że basistą najzacniejszym jest, wiadomo nie od dziś; ) uwielbiam go na scenie. zawsze wiadomo, że Flea coś wymyśli śmiesznego :) -
Tusk
nio fajnie byloby byc corka Flea...ach...
ciekawe swoja droga, czy jest tak samo zdrowo trzepnieta jak szanowny i cudowny tatus; -)
no i wrocilas chyba z dalekiej podrozy, Paulina :-) -
Tusk
nio fajnie byloby byc corka Flea...ach...
ciekawe swoja droga, czy jest tak samo zdrowo trzepnieta jak szanowny i cudowny tatus; -)
no i wrocilas chyba z dalekiej podrozy, Paulina :-) -
Anonim
-
Tusk
ja ew. moglabym i zona byc, to dopiero ciekawe i wesole zycie, no!; -DDD -
Anonim
żoną? o to na pewno :> pod różnymi aspektami :>
Anthony też byłby w tym dobry... :D
mam na myśli bycie dobrym mężem :D
ale jeju, o czym ja piszę w ogóle!!!
a dawno mnie nie było, bo jakoś tak, nie chciało mi się czytać wszystkiego :P. ale już jestem :P. -
Tusk
A Tony ma ta jedna zalete, ze jest wolny :-D
O jezu, zenada, LUDZIE NIE CZYTAJCIE TEGO!!!; -)
To dobrze, ze jestes, bo z Ciebie taka osoba, ktora lubi po necie szperac i znajduje fajne rzeczy :-)
i sie korzysta! :-)))))) -
Anonim
-
Tusk
-
Parobek Romantyk Samobujca True
kurde pomijajac to jak slapuje flea zajebiste jest w nim to ze on w sumie gra proste motywy a tyle jest w nich melodii ze ja pierdole O.O' dla mnie flea = mistrz. ja jak on to mogo najwyzej bez ubrania pograc :P
cwiczenie czyni flea :P hahhahah -
Anonim
eee... prośba taka... apropos pchły
Napiszcie/dajcie link do strony na której znajdowałyby się jakieś taby na bas z utforuf redchłopów... np. do Californication -
na!
kurde zeby tak rhcp przyszli na moje urodziny. nawet w przebraniu spice girls.... marzenie :D :D flea rządzi tez na trąbce. :) :) -
Anonim
A mi babcia kupiła Tiszert ze spice girls i powiedziała: masz tu koszulke z fajnymi dziewczynkami.
kocham swoją babcie !
:P -
Anonim
-
Dom'cha
czy ktos tu mowil o FLEA??!! Flea najlepszym basista? a ktos ma w ogole jakies watpliwosci :>, he? :P