- 1
- 2
-
W-WA
Jejku już po przczytaniu samego wstepu bylam zachwycona a co dopiero dalej, jejku ile bym dla zeby choc w polowie przzyc co on
-
The Happyman
No nie wiem czy byś chciała mieć zmarnowane dzieciństwo przez narkotyki. Trzeba przyznać że facet nie miał szczęśliwego dzieciństwa. -
W-WA
hehe moze ale trzeba jaos zaplacic za wszystko wiesz i wole zyc tam niz tu gdzie jestem
-
, .
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! !!! MUSZE SOBIE KUPIĆ!!!!! ZUPEŁNIE O NIEJ ZAPOMNIAŁAM!!!!!! CO ZA WSTYD..... -
-
Viva la szania
-
, .
-
...ze szklanej butelki...
Ksiazka rewelacyjna jest!!! Jako utwor literacki to do dupy :P ale jako przezycia to swietna!!! -
Viva la szania
ej kurcze!? ale ona tak w każdym supermarkecie jest? ja ją chce a nie moge!
dajcie mi :P -
Marta Hoppe
-
W-WA
ja kupilam ostatni egzemplaz w empiku jeszcze mi go magazynu przynosili, ale jak sie zapytalamto powiedzieli zebeda jeszcze dostawy wiec glowa do gory i chodzic do empiku i pytajcie sie o nia do tad za w koncu sie zlituja i ja jeszcze sprowadza a jak nie to przez internet zamowic -
, .
-
Marta Hoppe
-
Ja kupowalam w Empiku i bylo ich tam jeszcze sporo a kosztuja 29.90 :) taniej niz "Kalifornizacja" niewiadomo czemu....... -
Iyashii [卑しい]
-
-
, .
ja cccccccccccccccccccchccccccccc ccceeeeeeeeeeeeee ją mieeeeeeeeeeeeeć...... czyli muszę kupić.... :/ -
dorota
ja kocham ich muzę.... czy książki? nie wiem... może kupię, ale o ile uwielbiam ich jako zespół, to niekoniecznie muszą mi się podobać jako pisarze... -
, .
-
Marta Hoppe
-
Viva la szania
- 1
- 2