Red Hot Chili Peppers [7404]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • W-WA

Jejku już po przczytaniu samego wstepu bylam zachwycona a co dopiero dalej, jejku ile bym dla zeby choc w polowie przzyc co on
  • The Happyman

No nie wiem czy byś chciała mieć zmarnowane dzieciństwo przez narkotyki. Trzeba przyznać że facet nie miał szczęśliwego dzieciństwa.
  • W-WA

hehe moze ale trzeba jaos zaplacic za wszystko wiesz i wole zyc tam niz tu gdzie jestem
  • , .

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! !!! MUSZE SOBIE KUPIĆ!!!!! ZUPEŁNIE O NIEJ ZAPOMNIAŁAM!!!!!! CO ZA WSTYD.....
  • Viva la szania

JA CHCE TĄ KSIĄŻKĘ!!
    :P
    no, hehe czyli że musze sobie kupić
  • , .

Nie no zawsze mozemy ją komus zabrac :P
  • ...ze szklanej butelki...

Ksiazka rewelacyjna jest!!! Jako utwor literacki to do dupy :P ale jako przezycia to swietna!!!
  • Viva la szania

ej kurcze!? ale ona tak w każdym supermarkecie jest? ja ją chce a nie moge!
    dajcie mi :P
  • Marta Hoppe

powiedzcie mi gdzi ja kupic aaaa m,usz ja miec :)
  • W-WA

ja kupilam ostatni egzemplaz w empiku jeszcze mi go magazynu przynosili, ale jak sie zapytalamto powiedzieli zebeda jeszcze dostawy wiec glowa do gory i chodzic do empiku i pytajcie sie o nia do tad za w koncu sie zlituja i ja jeszcze sprowadza a jak nie to przez internet zamowic
  • , .

o plooooooooooooooośe żeby była......
  • Marta Hoppe

a powiedzcie i mi ile mniej wiecej kosztowala????

Ja kupowalam w Empiku i bylo ich tam jeszcze sporo a kosztuja 29.90 :) taniej niz "Kalifornizacja" niewiadomo czemu.......
  • Iyashii [卑しい]

Jest jakis konkretny tytuł tego?

"Blizna".... :)
  • , .

ja cccccccccccccccccccchccccccccc ccceeeeeeeeeeeeee ją mieeeeeeeeeeeeeć...... czyli muszę kupić.... :/
  • dorota

ja kocham ich muzę.... czy książki? nie wiem... może kupię, ale o ile uwielbiam ich jako zespół, to niekoniecznie muszą mi się podobać jako pisarze...
  • , .

mamamamamamamaamamammam!!!!!!! MAM!!!! HURRRA!!!!!
  • Marta Hoppe

sambora gdzie ja kupiles?? sa jeszcze?
  • Viva la szania

jeeeessst! to już dziś
    idę sobie kupić :P
  • 1
  • 2
| |

Grono przeznaczone jest dla fanów kalifornijskiego zespołu - Red Hot Chili Peppers. kilka wskaz...

Fotki

Miejsca grona (0)