Red Hot Chili Peppers [7404]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

nie wiecie czy to prawda że John Frusciante ma sztuczną szczękę?
  • Anonim

słyszałem że zgniły mu zęby od heroiny..

zastanawiam się czy sztuczne uzębienie nie przeszkadza w śpiewaniu - bo John przeciez często udziela się głosowo w utworach..

waiting for comments . . . .
  • Kiediska

z ta szczęką to trche przesadzasz, wstawil sobie zeby, a ze sa takie mozliwosci to skorzystal, wiec nie wiem o co ta afeera i brudne pogloski ...... :////
  • Anonim

pogłoski jak pogłoski

nie uważam żeby fakt że człowiek stracił zęby z powodu heroiny w jakiś sposób mu urągał

od wielu lat jestem pełen podziwu dla twórczości Red Hot-ów i uważam że bez Johna Frusciante ten zespół niemiałby racji bytu

zwyczajnie ciekawiło mnie to and I felt free to ask on this forum, czy te wiadomości były do końca prawdziwe..

żadna afera
  • Kiediska

no dobra, niech ci bedzie, no wiec tak to prawda , ale ludzie robia rozne rzeczy..... nawet jeszcze glupsze od tego, choc nie uwazam ze nie bylo to cos super mądrego
  • Kiediska

jacie juz spie chyba, poprawka, nie uwazam ze byl to mądry wybryk<heroina>
  • Anonim

mądry na pewno nie
    jestem wrogiem narkotyków, a mocnych w szczególności, ale Red Hoci zawsze byli znani z ekscentrycznych zachowań... za co też ich lubiłem..

wszystko jest dla ludzi, .. tylko wazny jest umiar.

pozdr
  • Kiediska

no tak, ja tez nie jestem za narkotykami, ale tak sie juz potoczyly ich losy i przeszlosci nie da sie zmienic. no i to jest ich urok i historia,

no tak umiar i zdrowy rozsądek najwazniejszy
  • Anonim

Wszystko zależy, co rozumiesz przez sztuczną szczękę.... Bo są albo wkładane (takie które się płucze czasem) albo implanty.... poza tym posłuchaj swojej babci i dziadka.... prawdopodobnie mogą mówić
  • Anonim

John wstawił sobie sztuczną szczękę. A konkretnie to sztuczną żuchwę, bo od heroiny zgniły mu dziąsła. Nie wiem czy pamiętacie, ale w wywiadach z okresu "Californication" (także w backstage'u z "Off The Map") John mówił bardzo niewyraźnie. Potem mu się poprawiło. To zresztą słychać także na solowych płytach - pomijam tu "Niandra Waterfalls and Usually Just A T-Shirt" bo tam był nieartykułowany, schizowy wrzask, ale między "To Record Only Water For Ten Days", a "Shadows Collide With People" jest wyraźna różnica.
  • dorota

a Britney Spears naturalne cycki...:/
  • dorota

biedny... ale i tak go kochamy;)- ze sztuczną szczęką, czy bez, NO NIE???:PPP
  • Anonim

nawet bez szczęki go kochamy:):)
    hiehie
  • Anonim

hmm komentarz "wszystko jest dla ludzi, .. tylko wazny jest umiar. " w stosunku do heroiny jest lekko....nie na miejscu

pzdr
  • Anonim

masz rację

biorąc pod uwagę, że każde wzięcie heroiny zbliża człowieka do grobu.. bo przecież trudno tu o umiar..

pozdr
  • dorota

niech ktoś strzeli nowy topic...
  • kryształ górski

o butach Chad'a ?
  • dorota

no już lepiej chyba:P
  • W-WA

ale co tu gadac o butach Chad'a ?? hehe
  • Anonim

W kwestii Chada to można co najwyżej pogadać o tych jego robolskich ciuszkach, w których występuje na koncertach od czasów "BSSM" :)

I chciałem jeszcze zaznaczyć, że Anthony ma zajebisty gust do obuwia.
  • 1
  • 2
| |

Grono przeznaczone jest dla fanów kalifornijskiego zespołu - Red Hot Chili Peppers. kilka wskaz...

Fotki

Miejsca grona (0)