- 1
- 2
-
Anonim
-
Anonim
słyszałem że zgniły mu zęby od heroiny..
zastanawiam się czy sztuczne uzębienie nie przeszkadza w śpiewaniu - bo John przeciez często udziela się głosowo w utworach..
waiting for comments . . . . -
Kiediska
z ta szczęką to trche przesadzasz, wstawil sobie zeby, a ze sa takie mozliwosci to skorzystal, wiec nie wiem o co ta afeera i brudne pogloski ...... ://// -
Anonim
pogłoski jak pogłoski
nie uważam żeby fakt że człowiek stracił zęby z powodu heroiny w jakiś sposób mu urągał
od wielu lat jestem pełen podziwu dla twórczości Red Hot-ów i uważam że bez Johna Frusciante ten zespół niemiałby racji bytu
zwyczajnie ciekawiło mnie to and I felt free to ask on this forum, czy te wiadomości były do końca prawdziwe..
żadna afera -
-
Kiediska
no dobra, niech ci bedzie, no wiec tak to prawda , ale ludzie robia rozne rzeczy..... nawet jeszcze glupsze od tego, choc nie uwazam ze nie bylo to cos super mądrego -
Kiediska
jacie juz spie chyba, poprawka, nie uwazam ze byl to mądry wybryk<heroina> -
Anonim
mądry na pewno nie
jestem wrogiem narkotyków, a mocnych w szczególności, ale Red Hoci zawsze byli znani z ekscentrycznych zachowań... za co też ich lubiłem..
wszystko jest dla ludzi, .. tylko wazny jest umiar.
pozdr -
Kiediska
no tak, ja tez nie jestem za narkotykami, ale tak sie juz potoczyly ich losy i przeszlosci nie da sie zmienic. no i to jest ich urok i historia,
no tak umiar i zdrowy rozsądek najwazniejszy -
Anonim
Wszystko zależy, co rozumiesz przez sztuczną szczękę.... Bo są albo wkładane (takie które się płucze czasem) albo implanty.... poza tym posłuchaj swojej babci i dziadka.... prawdopodobnie mogą mówić -
Anonim
John wstawił sobie sztuczną szczękę. A konkretnie to sztuczną żuchwę, bo od heroiny zgniły mu dziąsła. Nie wiem czy pamiętacie, ale w wywiadach z okresu "Californication" (także w backstage'u z "Off The Map") John mówił bardzo niewyraźnie. Potem mu się poprawiło. To zresztą słychać także na solowych płytach - pomijam tu "Niandra Waterfalls and Usually Just A T-Shirt" bo tam był nieartykułowany, schizowy wrzask, ale między "To Record Only Water For Ten Days", a "Shadows Collide With People" jest wyraźna różnica. -
dorota
-
dorota
biedny... ale i tak go kochamy;)- ze sztuczną szczęką, czy bez, NO NIE???:PPP -
Anonim
-
Anonim
hmm komentarz "wszystko jest dla ludzi, .. tylko wazny jest umiar. " w stosunku do heroiny jest lekko....nie na miejscu
pzdr -
Anonim
masz rację
biorąc pod uwagę, że każde wzięcie heroiny zbliża człowieka do grobu.. bo przecież trudno tu o umiar..
pozdr -
dorota
-
kryształ górski
-
dorota
-
W-WA
-
Anonim
W kwestii Chada to można co najwyżej pogadać o tych jego robolskich ciuszkach, w których występuje na koncertach od czasów "BSSM" :)
I chciałem jeszcze zaznaczyć, że Anthony ma zajebisty gust do obuwia.
- 1
- 2