Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kiediska

witam wszystkich i zapraszam, kto sie uwaza za ich fana niech sie tu wpisuje ,
    dam przeyklad i wpisz sie pierwsza
    Fanka no 1
  • krisek

oj dają czaduu :)
    kultowy juz band ! maja naprawde niesamowite kawalki !

nie wie ktos czy maja moze kiedys zamiar zawitac do Polski ??
  • Grono.Net

No ja też lubię.
  • Kiediska

podobno nikt sie nie pali zeby ich zaprosic :(((
  • Grono.Net

Do grona? Ja chętnie zaproszę, ale nie mam do nich maila :)
  • Kiediska

niee :)) do Polski na koncert :))
  • Grono.Net

kiedys Owsiak narobił smaku ,ze sprobuje ich albo U2 na Woodstock ale jakos nie wyszło..
    A i witam Wszystkich serdecznie : D
  • Grono.Net

Tak... pamiętam. Nawet zastanawiałem się, czy nie złamać mojej żelaznej przysięgi i pojechać tam, ale ostatecznie sprowadził jakieś gówno, bodajże toten hosen czy coś.
  • Kiediska

szkodaa, jedyna szansa ich zobaczyc to Berlin lub Londyn ........
    Witam nowych czlonków grona !!!
  • Grono.Net

tak..owsszem..to taki typ imprezy.Woodstock w sam raz dla upadajacych gwiazd...nie zdziwie sie jak Ozziego zaprosza za jakis czas..he
    RHCP...mogliby w Polsce...jest kilka miejsc...eh
  • Aleksandra

Hej!!!
    Slucham ich od ponad 5 lat i wciaz kocham...
    Niezwykle,prawda? :D
    Ostatnio ogladalam ich koncert w Irlandii...
    A do nas nie przyjechali..Buuu
  • Anonim

Berlin jest spoko: blisko i etc. Bylam tam 2 razy na ich koncercie. Tylko te Niemce takie niemrawe jakies :/ Jakby przyjechali do nas - to by przyszli prawdziwi fanatycy i byloby wydarzenie!!!! :D Witam :]

Nie wiem jak dodac watek nowy, zatem wpisuje sie tutaj.
  • Kiediska

aa to ciekawe , no i jak bylo na koncercie?? warto chociaz taki kawal bylo przejechac?? jak wygladaja na zywo???
    opowiadaj ze szczegolami !!!
  • Little Rock and Roll Queen

bardzo ich lubie...moze giga fanem nie jestem...ale heh...Ich koncert to koncert moich marzen...( no jeszcze Radiohead)
  • *...Larson...*

Flea chce przyjechać, ale ich menager mówi, że to nie opłacalne...
  • *...Larson...*

Ja ich Kocham, zabiłabym sie dla nich!
  • Gazool

krótko mówiąc są zajebisci, kiedys slyszalem ze podobno na woodstok mieli zajechac chyba w 2002 albo 2003 i cos mi se zdaje ze do polski to raczej nie wpadna... WHY!!!!!
  • Anonim

Właśnie... mogliby wpaść; ( Anthony mówił że ma polskie korzenie..), mogliby ruszyć tyłek ^^
    a oto coś dla Was :
    http://oak.rpg.pl/rhcp/podpisy/inde... -->
    na tej stronce zbierane są podpisy, a wszystko by Red Hoci przyjechali do Polski :D
  • HERKI

ja też się zaliczam do ich fanow:) zauważyłem ten zespół za młodziaka przy okazji teledysku ROLLERCOSTER ... NO I GDY POJAWIŁA SIĘ CALIFORNICATION na rynku od razu zakupiłem płytkę- pierwsze znacząca oryginalna płyta w moim życiu:)
  • Anonim

yo! Ja rowniez jestem wielbicielem ex-cpunow z LA. Moja ulubiona plytka: "Uplift Mofo Party Plan". Cennie takze nowy stuff.

pozdrawiam
| |

Grono przeznaczone jest dla fanów kalifornijskiego zespołu - Red Hot Chili Peppers. kilka wskaz...

Fotki

Miejsca grona (0)