-
Kiediska
witam wszystkich i zapraszam, kto sie uwaza za ich fana niech sie tu wpisuje ,
dam przeyklad i wpisz sie pierwsza
Fanka no 1 -
krisek
oj dają czaduu :)
kultowy juz band ! maja naprawde niesamowite kawalki !
nie wie ktos czy maja moze kiedys zamiar zawitac do Polski ?? -
Grono.Net
-
Kiediska
-
-
Grono.Net
-
Kiediska
-
Grono.Net
kiedys Owsiak narobił smaku ,ze sprobuje ich albo U2 na Woodstock ale jakos nie wyszło..
A i witam Wszystkich serdecznie : D -
Grono.Net
Tak... pamiętam. Nawet zastanawiałem się, czy nie złamać mojej żelaznej przysięgi i pojechać tam, ale ostatecznie sprowadził jakieś gówno, bodajże toten hosen czy coś. -
Kiediska
szkodaa, jedyna szansa ich zobaczyc to Berlin lub Londyn ........
Witam nowych czlonków grona !!! -
Grono.Net
tak..owsszem..to taki typ imprezy.Woodstock w sam raz dla upadajacych gwiazd...nie zdziwie sie jak Ozziego zaprosza za jakis czas..he
RHCP...mogliby w Polsce...jest kilka miejsc...eh -
Aleksandra
Hej!!!
Slucham ich od ponad 5 lat i wciaz kocham...
Niezwykle,prawda? :D
Ostatnio ogladalam ich koncert w Irlandii...
A do nas nie przyjechali..Buuu
-
Anonim
Berlin jest spoko: blisko i etc. Bylam tam 2 razy na ich koncercie. Tylko te Niemce takie niemrawe jakies :/ Jakby przyjechali do nas - to by przyszli prawdziwi fanatycy i byloby wydarzenie!!!! :D Witam :]
Nie wiem jak dodac watek nowy, zatem wpisuje sie tutaj. -
Kiediska
aa to ciekawe , no i jak bylo na koncercie?? warto chociaz taki kawal bylo przejechac?? jak wygladaja na zywo???
opowiadaj ze szczegolami !!! -
Little Rock and Roll Queen
bardzo ich lubie...moze giga fanem nie jestem...ale heh...Ich koncert to koncert moich marzen...( no jeszcze Radiohead) -
*...Larson...*
-
*...Larson...*
-
Gazool
krótko mówiąc są zajebisci, kiedys slyszalem ze podobno na woodstok mieli zajechac chyba w 2002 albo 2003 i cos mi se zdaje ze do polski to raczej nie wpadna... WHY!!!!! -
Anonim
Właśnie... mogliby wpaść; ( Anthony mówił że ma polskie korzenie..), mogliby ruszyć tyłek ^^
a oto coś dla Was :
http://oak.rpg.pl/rhcp/podpisy/inde... -->
na tej stronce zbierane są podpisy, a wszystko by Red Hoci przyjechali do Polski :D -
HERKI
ja też się zaliczam do ich fanow:) zauważyłem ten zespół za młodziaka przy okazji teledysku ROLLERCOSTER ... NO I GDY POJAWIŁA SIĘ CALIFORNICATION na rynku od razu zakupiłem płytkę- pierwsze znacząca oryginalna płyta w moim życiu:) -
Anonim
yo! Ja rowniez jestem wielbicielem ex-cpunow z LA. Moja ulubiona plytka: "Uplift Mofo Party Plan". Cennie takze nowy stuff.
pozdrawiam