-
Aleksandra
-
adziek
Na obecną chwile "Otherside", albo ewentualnie "Under the bridge".
Nic, tylko słuchać, słuchać i słuchać...; ) -
Grono.Net
to sie czesto zmienia...cha..wiekszosc pretenduje do miana ulubionych a obecnie "Getting Song" za zajebisty perkusyjno-basowy flow i "Soul To Squeeze"..za wszystko...a strach pomyslec ,ze ta piosenka nie zmiesciła sie na "Blood Sugar Sex Magic"!! -
KillaFamila Siewca Zla
si, "Soul to Squeeze" dobra rzecz dodalbym jeszcze Knock Me Down i pierwsza dwojke z blooda, czyli the power of equality i if you have to ask. uslyszawszy ten zestaw (jakims cudem) na zywo moglbym wreszcie odejsc w pokoju, choc w dlugach.amen. -
-
melancthe
a ja uwielbiam koncertowki tuesday night in berlin z singla fortune faded mniam; ] -
Grono.Net
"Apache Rose Peacock" i "Sir Psycho Sexy"... ten numer od połowy to mój najulubieńszy fragment. -
pomarańcz
Ulubione utwory, tych czterech porąbańców, którzy niestety już tak nie odpieprzają, to dla mnie: Can't stop, Aeroplane, i nie pamiętam tytułu, ale jest to bodjże 10 utwór z By the Way, gdzie pan Frusciante daje próbkę swoich możliwości. -
Kiediska
napewno otherside, tear , cant stop and koncertowka right on time z live in hyde :PP -
Gazool
otherside i scar tissue, cabron :D, under the bridge... wogóle to chybabym musal tu pisac i pisac, polowe ich piosenek wypisac :) -
Aleksandra
no to teraz ja
ostatnio
:soul to...
around the .
my friends
scar tissue
this velvet glove
ale moge sluchac wszytskich:D
juto pewnie wybralabym inne; ) -
HERKI
OSTATNIO W KÓŁKO- MY FRIENDS , MY FRIENDS... NIEDŁUGO MI SIĘ PRZEJE I OBIEKT ADORACJI REDHOTOWEJ ZOSTANIE ZMIENIONY TAK JAK TO SIĘ DZIALO JUŻW PRZESZŁOŚCI:) -
taka mała ... frańca :>
dla mnie zawsze najbardziej obłędny bedzie utwór "otherside" przez niego sie zakochałam w red hotach i dlatego zawsze bede ich kochać -
Anonim
Ja wole stare płyty red hotów ( chociaż ogólnie to lubie wszystkie :D )
Can't Stop
Brothers Cup
Jungle Man
Fire :D:D
Blood Sugar Sex Magik
Suck my kiss
Give it away
Pea == ( Flea się troche wkurzył co ? :D )
Trudno mi tak wybrać ulubione :)
-
The Happyman
ja mam kilka ulubionych utworów papryczek:"Under the Bridge", "Road Trippin'", "Aeroplane", "Higher Ground" . Dużo by wymieniać ..no ale powiedzmy te cztery. -
Jahlove
Knock me down
Suck my kiss
Give it away
Soul to squeeze
Gong Li
Californication
Around The world
This Velvet glove
- to tak w skrócie , bardzo lubię "Californication"- płytkę -
Anonim
soul to squeez
suck my kiss
pea
aeroplane
reszta tez jest boska, ale póki co zdecydowałam się na te 4....
jutro pewnie mi sie odmieni.... ale tak to juz jest -
aish
Midnight + Venice Queen
Mieszakna, która powoduje dreszcze nieziemskiej przyjemności nawet gdy słucham poraz milionowy :] -
The Happyman
-
Kiediska
-
a
VENICE QUEEN!!
VENICE QUEEN!!
wiekszosc ich kawalkow jest co najmniej dobra :), ale Venice Queen... no prosze Was... kiedy tylko ja slysze, odpadam.