Red Hot Chili Peppers [7404]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aleksandra

wiem,ze to dosc idiotyczny temat,ale robie wszytsko,zeby sie nie uczyc; ););)
    a jak wiemy,Anthony fryzur mial duzo:)
    w ktorej wygladal najlepiej? :D

Flea tez ostatnio jakos eksperymentuje :D
  • Kiediska

mi sie podoba z czasow krotko scietych , blond mhhhhhh wyglądał miodzio szczegolnie w teledysku otherside, a i teraz ma smieszna , jak na moim zdjeciu :PP
  • Aleksandra

mi tez bardziej podoba sie jak ma krotkie
  • Anonim

Ja wolę jak miał dłuższe włosy..z Indianinem mi się kojarzył :D:D:D:D
  • HERKI

a dla mnie to bez rożnicy moze byc dredziarzem, łysym, punkiem.... byle głos był ten sam:p no i repertuar.........
  • Aleksandra

tak ten glos pelen ekspresji :D
    ale wiesz,no my plci zenskiej jestesmy,to zwracamy uwage na takie rzeczy hehe
    irokeza tez mial....fajnie mu bylo :D
  • Kiediska

zgadzam sie z Aleksandrą, super z irokezem
  • Aleksandra

wrrrr :D
  • *...Larson...*

Helo, ja tak czy owak najbardziej kocham jego głos.
    Ale jesli mowa o fryzie to albo do pasa ciemne, albo średnio-długie tez ciemne
    ;)
  • The Happyman

Anthony najlepiej wyglądał jak miał długie włosy. A jakie ma teraz to nie mam pojęcia.
  • Aleksandra

krótkie i ciemne :D
  • Aleksandra

takie teraz ma
  • Grono.Net

mysle,ze znacznie ciekawsze sa tatuaze chłopakoff ,ktorych moc i urok kruje sie wtym ,ze sa stare i kiczowate...najlepszy ma Kiedis na plecach..cha
  • Aleksandra

hmm trza zalozyc temat o tatuazach
    i czerwonym znaczku hehe
    Kiedis ma rzeczywiscie niezly na plecach
    fajnie to widac w teledysku do Cala
  • Iyashii [卑しい]

Najlepiej mu było w dłuuugich brąz własach :) ale przynaje w krótkich blond yło mu do twarzy A teraz to ja nie skomentuje tej jego fryzury....
  • W-WA

ej... w tych krótkich wygląda troche jak zżółwiały anthony, ja tam podzielam słowo oliwki
  • W-WA

oj dobra we wszystkich mu dobrze nawet jak sobie wygolił łeb po bokach i z przodu a mial tylko długie włosy z tyłu tez dobze wygladał no koniec i basta (hehe ^^)
  • Anonim

Mi najnajbardziej podobał się w długich włosach... gdy tylko zauważyłam że z koncertu na koncert, z teledysku na teledysk ma coraz dłuższe włosy (co mogło oznaczać tylko jedno-powrót do długich włosów) byłam wniebowzięta... Najbardziej podobało mi się jak uroczo wyglądał ze swoimi długimi włosami w teledysku do My Friend... mmmm.... miodzio... ogólnie teledysk jest super!!
  • W-WA

nom ślicznie tam wygladal <rozpływam sie >
  • Anonim

długie miał to było mu super, bo ma ładne włosy, a poza tym to w teledysku Can't Stop miał zabawną fryzurkę.

* a temat o tatuażach już jest
| |

Grono przeznaczone jest dla fanów kalifornijskiego zespołu - Red Hot Chili Peppers. kilka wskaz...

Fotki

Miejsca grona (0)