Red Hot Chili Peppers [7404]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aur!nko

Wiem, że jeszcze się koncert nie odbył, ale mam nieodpartą ochotę założenia nowego wątku na Red Hotowym gronie; ) Mam nadzieję, że mi wybaczycie, chociażby ze względu na to, że 3 lipca świętuję swe 15 urodzinki; ) (A na koncercie mnie nie będzie:()

No więc opowiadajcie, przede wszystkim o:

1) utworach, jakie grali
    2) pozdrowieniach lub jakichkolwiek innych przejawach sympatii Red Hotów do Polski i Polaków
    3) czy rzucali się w publicznośc, hehe;)
    4) gdzie staliście (czy pod sceną, czy daaleeko-punkt dla posiadaczy biletów na płytę)
    5) co takiego udało Wam się przemycic przez bramkę; )
    6) najlepszych wg Was momentach podczas koncertu
    7) czy spotkaliście jakiś antyfanów lub innych osobników zakłócających porządek imprezy
    8) ogólna ocena panującej atmosfery i wszystkiego :P
    9) co robiliście przed koncertem i po nim czekając na pociąg (punkt dla tubylców)

Pozdrawiam serdecznie i oczekuję WYCZERPUJĄCYCH WYPOWIEDZI :)
  • Anonim

ad 3. Wiem, że koncert się jeszcze nie odbył, ale już mogę Ci odpowiedzieć: Nie rzucali się w tłum :] :P
  • Vito

ad.9 już Ci odpowiadam - PIJEMY. xD
  • .

ej! ja miałam założyć ten temat!; ]

10) i jakie utwory wam się najbarziej podobał a które najmniej (mówię o wykonaniu)
  • Ola .

Niech najlepiej każdy napisze krótkie sprawozdanie:P:P:P
  • Anonim

Cholera nie moge sie doczekać,a tyle kilometrów przed nami! Będzie ostro!!!; D
  • Anonim

AAAAAAAAAAAch! Pociąg za godzinę 50 minut :)
  • św. agnieszka

fak, a ja prawie zaspałam po Open'erze:D
    see ya!
  • Bor tu kil

mam nadzieje ze nie bedzie lac jak na openerze
  • św. agnieszka

no mam nadzieje, bo juz nawet kalosze mam od srodka zajechane:(
    achhhhhh, RADOSC!
  • Aur!nko

AHH... JESZCZE KOLEJNY PUNKT!!

11) CZY ZDOBYLIŚCIE AUTOGRAFY

????????????????????????!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Martaaaaaa ♫

na autograf z ich koncertu nie licze. ale na Porcupine Tree już się nie obejdzie bez autografu. zrobie wszystko!!!!! :D
    już za pół godzinki wyjeżdżam :D
  • Aur!nko

Ja mam nadzieję, że mój brat przywiezie mi autograf z koncertu... inaczej go do domu nie wpuszczę, hehe;) Ale obiecał mi, że się będzie starał jak tylko może; )
  • .

mam nadzieję ż nikt niczego nie rzuci w MA ani Jet i będziecie się dobrze bawić podczas supportów. Ale zostawcie siły na RHCP. Nie wiem po co to piszę bo wszyscy już tam jesteście; ]
  • .

>Kate; ) napisała:
    >Ja mam nadzieję, że mój brat przywiezie mi autograf z
    >koncertu... inaczej go do domu nie wpuszczę, hehe;) Ale
    >obiecał mi, że się będzie starał jak tylko może; )

fajnego masz brata. Tylko czemu Cię ze sobą nie zabrał?! ja bym siłą wepchneła się z nim do samochodu czy pociągu czy gdzieś; ]
  • Aur!nko

> >Kate; ) napisała:
    > >Ja mam nadzieję, że mój brat przywiezie mi autograf z
    > >koncertu... inaczej go do domu nie wpuszczę, hehe;) Ale
    > >obiecał mi, że się będzie starał jak tylko może; )
    >
    > fajnego masz brata. Tylko czemu Cię ze sobą nie zabrał?! ja bym siłą wepchneła się z nim do samochodu czy pociągu czy gdzieś; ]

Tak, tak, wepchnęłabym się, a bilet to bym sobie skserowała i chyba nikt by się nie zorientował;) Na RHCP to może i by mnie zabrał, ale za mało się starałam... Ale obiecał, że jak The White Stripes będzie grało w Polsce, to na miliard % mnie zabierze na koncert gdziekolwiek by się on nie odbył; )
  • .

to czemu biletu stąd skądś nie wrziełaś od kogoś? gdyby mój brat jechał to nie byłoby najmniejszego problemu.
  • Ola .

Jezu... Już za 2,5 godziny Oni mają grać o.O
  • Aur!nko

> to czemu biletu stąd skądś nie wrziełaś od kogoś? gdyby mój brat jechał to nie byłoby najmniejszego problemu.

bilet to akurat nie aż taki wielki problem, ale rodzice pewnie by się nie zgodzili i brat kręcił nosem, bo on z kumplami jechał i nie chciał miec młodszej siostry na ogonie...
  • .

nie niestetytak bywa, eh, a tak btw. wszystkiego najlepszego; P

no, za 5 min. wchodzi pan Mickey Avalon (czy jak mu tam). Oby nie było wstydu xD
| |

Grono przeznaczone jest dla fanów kalifornijskiego zespołu - Red Hot Chili Peppers. kilka wskaz...

Fotki

Miejsca grona (0)