-
navee.
Ci którzy nie mieli tyle szczęścia posłuchać na żywo RHCP obejrzą to na TVN'ie? Czy tylko ja sama zostałam i tylko ja ich nieoglądałam na żywo? -
.
eh...;(
<sciana> no comment. mod?
widać że się nie orientujesz tutaj; ] -
Anonim
-
navee.
-
-
.
>Armageddon napisała:
>miłóó tu u was jest; ]
o tak :) atmosfera tutaj jest niezła. I jak strzelisz jakąś gafe ( tak jak mniej więcej teraz) to nie licz że wszyscy będą mili i łaskawi; p choc czasami można stracić cierpliwość; / ale i tak nie jest najgorzej w porównaniu do innych (niektórych) gron.; | -
navee.
-
.
-
navee.
-
Hania
tylko głupio bo retransjmisja trwa tylko 55 minut; / nie wiem jak oni to zrobią; / -
.
-
.
>Armageddon napisała:
>a co ty myslisz. Mnie nie obchodzą uwagi innych.
ja Ciebie nie znam a niektórych obchodza; | -
Anonim
-
Piotr Grabo
>Freak of nature napisała:
>pewnie wytną improwizacje i rzerwy mędzy piosenkami; /
nie, nie, nie! ja mysle ze wytna piosenki i zostaną tylko jamy i przerwy, a pozostały czas wypełnią reklamami, serio :P -
Anonim
niiiiiii 55 minut to akurat pokaza Mickey Avalon i Jet :D i powiedza ze Red Hoci to "taka podobna muza- mieszanka ich styli" lol :D -
µ0ø
-
lemon-lollipop
nie no jakby tak zrobili to tvn zostałby chyba zbojkotowany przez conajmniej 60 tys ludzi, plus minus jakieś pare milionów :P
btw szukajcie mnie w tłumie :P -
Piotr Grabo
>lemon-lollipop napisała:
>nie no jakby tak zrobili to tvn zostałby chyba zbojkotowany
>przez conajmniej 60 tys ludzi, plus minus jakieś pare
>milionów :P
>btw szukajcie mnie w tłumie :P
zbojkotowany?! jak to! przeciez my wszyscy pragniemy zobaczyc Avalona jeszcze raz!!! :P -
...mateusz...
>lemon-lollipop napisała:
>nie no jakby tak zrobili to tvn zostałby chyba zbojkotowany
>przez conajmniej 60 tys ludzi, plus minus jakieś pare
>milionów :P
>btw szukajcie mnie w tłumie :P
A co miałaś na sobie...? :) -
Limon
-
Kasia
a mi się coś wydaje, że wytną... :/ raczej wątpliwe, żeby zostawili jamy, a usunęli kilka piosenek. Tak mi się przynajmniej wydaje. Jednak miło by było, gdyby puścili cały koncert (może się pomylili pisząc, że następny program jest o 23? :P)