• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Interesuja mnie bootlegi Rivera.
    Osobiście posiadam 2 - z 11.09.04 Progresja i drugi z Katowic.
    Jezeli ktos by był zainteresowany wymianą to serdecznie zapraszam.
    Pozdrawiam.
  • blaine

o, to sie mozemy zgadac jakos na GG, ja mam jakis z Progressive Tour I, z Krakowa, jeden z Progresji z 2004, ale to raczej nie ten co ty, ten z Katowic z 14.10.
  • blaine

a, no i: GG 3017438, ewentualnie Tlen : ddmkr@tlen.pl; >
  • MARIAN

Witam Panów... Z miłą checią wchłonę dowolną ilość Ciekawych rzeczy Riverside.. Z przykrością przyznam jednak że sam Nie posiadam Nic więcej oprócz orginalnych wydawnictw...

Jak By co gg 755365
  • MARIAN

Witam Panów... Z miłą checią wchłonę dowolną ilość Ciekawych rzeczy Riverside.. Z przykrością przyznam jednak że sam Nie posiadam Nic więcej oprócz orginalnych wydawnictw...

Jak By co gg 755365
  • Anonim

cos sie da załatwic; p
  • MARIAN

wielkie dzieki...
    By♥bym zobowiazany...
  • Moriendil

Ja tez bylbym wdzieczny za jakies empeczy/avi...gg:2224774. Z gory wielkie dzieki.
  • @ce

ktoś utrwalił któryś z koncertów 14 or 15 ?
  • Anonim

a czy ktoś z posiadaczy wspomnianych bootlegów byłby zainteresowany wymianą 2:1 (ja wysyłam 2 czyste płytki, jedna zastaje nagrana i odesłana do mnie a druga zostaje u was) ??? bo niestety również nie mam nic na wymiane:(
    i jeszcze pytankoL jaka jakość tych bootlegów???
    pozdrawiam :)
  • Anonim

posiadam stuff RiveróFF....jakby co to pisac na mejla:D kateeff2005peace@gmail.com z informacją co kogo interesuje.pzdr V
  • Złork

a nie możesz wrzucic na http://www.yousendit.com/ ?
    tak by się każdy "najadł" i uploadowac bys musial raz.
  • www.revenuerock.com

wlasnie chcialam polecic te nieco mniej nadeta metode;)
    nie rozumiem idei sprzedawania czy wymieniania sie bootlegami czy innymi trudno dostepnymi materialami ulubionych kapel...przeciez wszyscy jestesmy mniej lub bardziej fanami tego zespolu wiec dlaczego poprostu sie nie podzielic, hem?
    p.s. nie wiem czy nie bardziej czytelny jest savefile;)
    (http://www.savefile.com)
  • Złork

wszystko piknie, tylko trzeba miec co uploadowac; /
  • www.revenuerock.com

pierwsi dwaj panowie maja:/
  • Anonim

Mają mają ale nie za bardzo moga publikować i w tym sęk.
  • www.revenuerock.com

ieetammm..a w czem przeszkoda zatem spytam jesli łaska wasc mi odpowie...czemu wymienic sie mozna a podzielic nie, hemm? publikowac...kto mowi o publikowaniu...wystarczy up na savefilu na ten przyklad i linka na projekt bezposrednio na pm przeslac...
    nie lapie...ja tam sie dziele jak cos fajnego mam...:/
  • Anonim

Też dziele sie tym co mam do zaoferowania, jednak z bootlegami riverside jest troche inna sprawa. W tym momencie bootlegów riverside jest okolo 20 (przynajmniej ja tyle mam) i chłopaki nie zgadzaja sie na puplikacje wszystich, bo niektóre są słabej jakości.
    Jednak moge udostępnic jeden dobrej jakosci, który nadaje sie do rozpowszechnienia. Osoby które sie zgłoszą do mnie na pm dziś do godziny 19 dostaną linka.

Pozdrawiam
  • Anonim

tak przy okazji zapraszam na http://www.progressiveforum.art.pl; )
  • Anonim

Nie mam nic do zaproponowania, ale zachłanna nieludzko chciałabym prosić o bootlegi. Bardzo proszę o jakiś znak na priv
  • 1
  • 2