-
a.m.
Uwielbiam teledyski i jest mase teledysków, które są po prostu rewelacyjne, oto kilka z tych, które lubię:
-"Journey to the past" Aaliyah(po prostu cudowny!)
-"Rock the boat" Aaliyah
-"We need a resolution" Aaliyah
-"Gravel Pit" Wu Tang Clan
-"Drop it like it's Hot" Snoop Dogg, Pharrell
-"Lay Low" Snoop Dogg
-"Just Be a Man about It" Toni Braxton, Dr. Dre
...i jeshcze troszke by się znalazło, dopisze jak mi się zaprzypomną...a jakie Wasze typowania??
-
ete
"Drop it like it's hot" that's right Baby!!! =) tez to lubie!! cos ma w sobie ten kawałek i dobrze ze nie jest komercyjny!!
ja proponuje:
Dru Hill - I Should Be
pozniej powiem reszte nie odkryje kart na poczatku Pozdrawiam!! -
Anonim
czy drop it nie jest komercyjny to bym sie zastanawial bo elci non stop na vive :)))) ale luz, mnie jakos ten numer nie przekonuje niestety - ale clip jest super to prawda
moje ulubione to hmm wlasciwie wszytskie klipy missy, ludacris - area codes (najpierw kilka a potem ze statku setki wylatują na plaze:PP), r.kelly - fiest (wiadomo dlaczego:P) a tak wogole to r'n'b maja raczej poscielowe klipy (bez urazy) wiec jakby z troszke innej beczki - meth&red - da rockwilder nananana na nana naaaaaa -
kowal
-drop it like it's hot - snoop
-rendezvous - craig david
-dance - lamar
-get it on tonite - montell jordan
-no i oczywiscie fiesta a jakze :P -
-
kowal
Zapomnialem o tych najlepszych; )
-"musicology" - Prince
-"the way you move" - Outkast
-"superstar" - jamelia
-"addictive" - truth hurts
Aight :D -
Anonim
moze pojde troche innym torem ale ja uwielbiam teledysk dead prez - mind sex; ] plus klasyka ll cool j - doin it a z rnb moze byc toni braxton - U makin me high; ] -
Anonim
L cool J - ain't nobody (akurat cos na zime:P
no i moze nie w klimacie ale to jest clip nad clipy - beastie boys - sabotage:)))))))) -
ete
Ginuwine - In those Jeans(gdzies to juz słyszałem hehe)
Fat Joe ft. Ginuwine - Crush Tonight
Dr.Dre f. Snoop Dog - The Next Episode narazie tyle !! -
Anonim
mmmmmm in those jeans zwlaszcza jak jest ta wstawka z jego kawalka "sex"; ] hyhyhyhy -
Anonim
outkast - atliens
i sie zacialem bo gadam z 5 osobami na gadu i nie moge myslec wroce pozniej; ))) (ciagle mi cos miga nie biore juz tych zielonych piguleczek na kaszel :P) -
ete
nie wiem czy sie kierujemy w tym typowaniu? co to jest dobry teledysk?
- Sisqo - Thong Song czy ten jeste dobry? a moze ten:
- Big Tymers feat. R.Kelly - Gangsta girl =)
sweet!! -
Nitellah
Akurat ten teledysk to pewnie nie na tym gronie, ale zdecydowanie mój ulubiony to "Frozen" MAdonny i "Human Nature" tejże. -
ete
- R.Kelly - Thoia Thoing
- Chingy feat Ludacris & Snoop Dogg - Holiday Inn -
a.m.
Hmmm może źle sformułowałam pytanie/temat, ale chodziło mi o teledyski r'n'b, w ogóle black music, bo na takimże jesteśmy gronie; ](no i chyba załapaliście temat, bo trudno nie było), to tak w ramach sprostowania, co do Nitelli :-) -
a.m.
Hehehe to jednak ja źle przeczytałam notke Nitelli; ] hehehe zwracam honor, sorki :-D -
Anonim
heheh wiadomo czym sie kieruja faceci rpzy osenie teledyskow Ete nie ma co sciemniac ze fajny montaz czy tam niezle krajobrazy (chyba ze "krajobrazy" :PP)
thong song jest zajebisty (ten bez foxy) dlatego ze tam sisqo jezdzi samochodem ktory keidys bede mial na pewno bo sobie kupie albo kowal mi kupi bo mnie lubi :P -
Anonim
mi sie podoba Soldier Destiny's Child ze wzgledu na dwoch panow ktorzy tam wystepuja mmmmmmmmmmmmmrrrrrrrrrrr :D -
Anonim
-
Anonim