r&b [4247]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • a.m.

Uwielbiam teledyski i jest mase teledysków, które są po prostu rewelacyjne, oto kilka z tych, które lubię:
    -"Journey to the past" Aaliyah(po prostu cudowny!)
    -"Rock the boat" Aaliyah
    -"We need a resolution" Aaliyah
    -"Gravel Pit" Wu Tang Clan
    -"Drop it like it's Hot" Snoop Dogg, Pharrell
    -"Lay Low" Snoop Dogg
    -"Just Be a Man about It" Toni Braxton, Dr. Dre
    ...i jeshcze troszke by się znalazło, dopisze jak mi się zaprzypomną...a jakie Wasze typowania??
  • ete

"Drop it like it's hot" that's right Baby!!! =) tez to lubie!! cos ma w sobie ten kawałek i dobrze ze nie jest komercyjny!!
    ja proponuje:
    Dru Hill - I Should Be
    pozniej powiem reszte nie odkryje kart na poczatku Pozdrawiam!!
  • Anonim

czy drop it nie jest komercyjny to bym sie zastanawial bo elci non stop na vive :)))) ale luz, mnie jakos ten numer nie przekonuje niestety - ale clip jest super to prawda

moje ulubione to hmm wlasciwie wszytskie klipy missy, ludacris - area codes (najpierw kilka a potem ze statku setki wylatują na plaze:PP), r.kelly - fiest (wiadomo dlaczego:P) a tak wogole to r'n'b maja raczej poscielowe klipy (bez urazy) wiec jakby z troszke innej beczki - meth&red - da rockwilder nananana na nana naaaaaa
  • kowal

-drop it like it's hot - snoop
    -rendezvous - craig david
    -dance - lamar
    -get it on tonite - montell jordan
    -no i oczywiscie fiesta a jakze :P
  • kowal

Zapomnialem o tych najlepszych; )

-"musicology" - Prince
    -"the way you move" - Outkast
    -"superstar" - jamelia
    -"addictive" - truth hurts

Aight :D
  • Anonim

moze pojde troche innym torem ale ja uwielbiam teledysk dead prez - mind sex; ] plus klasyka ll cool j - doin it a z rnb moze byc toni braxton - U makin me high; ]
  • Anonim

L cool J - ain't nobody (akurat cos na zime:P

no i moze nie w klimacie ale to jest clip nad clipy - beastie boys - sabotage:))))))))
  • ete

Ginuwine - In those Jeans(gdzies to juz słyszałem hehe)
    Fat Joe ft. Ginuwine - Crush Tonight
    Dr.Dre f. Snoop Dog - The Next Episode narazie tyle !!
  • Anonim

mmmmmm in those jeans zwlaszcza jak jest ta wstawka z jego kawalka "sex"; ] hyhyhyhy
  • Anonim

outkast - atliens

i sie zacialem bo gadam z 5 osobami na gadu i nie moge myslec wroce pozniej; ))) (ciagle mi cos miga nie biore juz tych zielonych piguleczek na kaszel :P)
  • ete

nie wiem czy sie kierujemy w tym typowaniu? co to jest dobry teledysk?
    - Sisqo - Thong Song czy ten jeste dobry? a moze ten:
    - Big Tymers feat. R.Kelly - Gangsta girl =)
    sweet!!
  • ____________________

Missy elliott - work it!!
    We need a resolution -Aaliyah
    Beyonce _ babyboy
  • Nitellah

Akurat ten teledysk to pewnie nie na tym gronie, ale zdecydowanie mój ulubiony to "Frozen" MAdonny i "Human Nature" tejże.
  • ete

- R.Kelly - Thoia Thoing
    - Chingy feat Ludacris & Snoop Dogg - Holiday Inn
  • a.m.

Hmmm może źle sformułowałam pytanie/temat, ale chodziło mi o teledyski r'n'b, w ogóle black music, bo na takimże jesteśmy gronie; ](no i chyba załapaliście temat, bo trudno nie było), to tak w ramach sprostowania, co do Nitelli :-)
  • a.m.

Hehehe to jednak ja źle przeczytałam notke Nitelli; ] hehehe zwracam honor, sorki :-D
  • Anonim

heheh wiadomo czym sie kieruja faceci rpzy osenie teledyskow Ete nie ma co sciemniac ze fajny montaz czy tam niezle krajobrazy (chyba ze "krajobrazy" :PP)

thong song jest zajebisty (ten bez foxy) dlatego ze tam sisqo jezdzi samochodem ktory keidys bede mial na pewno bo sobie kupie albo kowal mi kupi bo mnie lubi :P
  • Anonim

mi sie podoba Soldier Destiny's Child ze wzgledu na dwoch panow ktorzy tam wystepuja mmmmmmmmmmmmmrrrrrrrrrrr :D
  • Anonim

oj te panie co tam podspiewuja tez sa mrrrauuuu :)))))
  • Anonim

panowie sa lepsi; ] zdecydowanie wole panow :D
| |

Rhythm and blues (or R&B) was coined as a musical marketing term introduced in the United States in ...

Fotki

Miejsca grona (4)