r&b [4247]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak w temacie - kontuynuujemy nasz brutalnie przerwany rekord - pamietajcie wpisy nie moga sie powtarzac (nie robic dwa razy klik klik; )))
  • Anonim

prostex
    ...Y'all don't wanna fuck with us WE out for them pesos ...
  • Anonim

wlasnie - poza tym can't stop us won't stop us

fuck with the ebst die like the rest :PPPP

no i juz jest pare wpisow - dzieki kefir :D
  • Anonim

mozesz stary na mnie liczyc
  • ete

ja tez sie dołącze You don't wanna Fuck Wit Us :]
  • Anonim

a jak znow ktos sie znajdzie aby zburzyc ten porzadek to ...Fuck you too bitch call the cops
    I'ma kill you and them loud ass muthafuckin barkin dogs ... :]
  • ete

to juz bylo nie zauwazylem z tego podniecenia hehehehe
  • Anonim

hehehe to tak - ne mozemy gadac o dupie przynejmniej maryni (o innych owszem) a tak to do nastepnego skasowania uwazam ten temat za otwarty oficjalnie :DDDDDDD
  • Mo

na mnie tez zawsze mozecie polegać....ja mam ambicje dobic 1000 i tak sie stanie hehehhehe

macie moje slowo
  • Anonim

tadam dolaczam sie hahahahahaah Owca mi poprawil humor dzis hahahahah :D no nie mogeeeeeeee :D
  • Anonim

aha i nie mozna podobno uzywac brzydkich slow, az se Kurwa wlacze Still DRE ....
    Yeah baby Guess Who's Back B-I-A-T-C-H !!!!
  • Anonim

no OWCA da mood modifier - tak mi mowcie od dzisiaj aaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjj jjjj
  • Anonim

kurwa musze wyjsc teraz i podejrzewam ze jak wroce to nie bede kleil o co chodzi - ale ok bierzcie ten temat i rozmnazajcie posty - zaprawde powiadam wam
  • Anonim

a mi od dzis mowice Elo Panna wtajemniczeni wiedza o co chodzi hahahahaha :D u mnie leci kawalek stricte imprezowy dj kool - let me clear my throat
  • Anonim

no to w morde jez dochodzimy do konkluzji, iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skoligowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji
  • ete

a mi elo Ziom hehehe
  • Mo

cóz za blyskotliwe wywody Kefir..

...ale abstrahujac od modyfikacji systemów prawnych w rewaloryzcji generalizmu
    kognitywistycznego ...konkludujemy,ze zaiste desygnat ekwiwalentny kooperuje z przekładem konsekutywnym
  • ete

ja powiem tylko tyle na wsze wywody
    tak
    hahahahahahahaha
  • Anonim

A wiec suponujesz ze koherentna rzeczywistosc perpentuje ?
  • ete

mam tylkono pytanie
    w jakim celu piszecie te słowa? , moze to jakis strategiczny cel i wyniki pokaza sie w 425 wpisie hahahahahaha
| |

Rhythm and blues (or R&B) was coined as a musical marketing term introduced in the United States in ...

Fotki

Miejsca grona (4)