-
Anonim
jak w temacie - kontuynuujemy nasz brutalnie przerwany rekord - pamietajcie wpisy nie moga sie powtarzac (nie robic dwa razy klik klik; ))) -
Anonim
-
Anonim
wlasnie - poza tym can't stop us won't stop us
fuck with the ebst die like the rest :PPPP
no i juz jest pare wpisow - dzieki kefir :D -
Anonim
-
-
ete
-
Anonim
a jak znow ktos sie znajdzie aby zburzyc ten porzadek to ...Fuck you too bitch call the cops
I'ma kill you and them loud ass muthafuckin barkin dogs ... :] -
ete
-
Anonim
hehehe to tak - ne mozemy gadac o dupie przynejmniej maryni (o innych owszem) a tak to do nastepnego skasowania uwazam ten temat za otwarty oficjalnie :DDDDDDD -
Mo
na mnie tez zawsze mozecie polegać....ja mam ambicje dobic 1000 i tak sie stanie hehehhehe
macie moje slowo -
Anonim
tadam dolaczam sie hahahahahaah Owca mi poprawil humor dzis hahahahah :D no nie mogeeeeeeee :D -
Anonim
aha i nie mozna podobno uzywac brzydkich slow, az se Kurwa wlacze Still DRE ....
Yeah baby Guess Who's Back B-I-A-T-C-H !!!! -
Anonim
no OWCA da mood modifier - tak mi mowcie od dzisiaj aaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjj jjjj -
Anonim
kurwa musze wyjsc teraz i podejrzewam ze jak wroce to nie bede kleil o co chodzi - ale ok bierzcie ten temat i rozmnazajcie posty - zaprawde powiadam wam -
Anonim
a mi od dzis mowice Elo Panna wtajemniczeni wiedza o co chodzi hahahahaha :D u mnie leci kawalek stricte imprezowy dj kool - let me clear my throat -
Anonim
no to w morde jez dochodzimy do konkluzji, iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skoligowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji
-
ete
-
Mo
cóz za blyskotliwe wywody Kefir..
...ale abstrahujac od modyfikacji systemów prawnych w rewaloryzcji generalizmu
kognitywistycznego ...konkludujemy,ze zaiste desygnat ekwiwalentny kooperuje z przekładem konsekutywnym -
ete
-
Anonim
-
ete
mam tylkono pytanie
w jakim celu piszecie te słowa? , moze to jakis strategiczny cel i wyniki pokaza sie w 425 wpisie hahahahahaha