-
Anonim
Słyszał ktoś utwory tychże grup???
Po prostu odjechane w kosmos
Czekam na opinie. :-)
Pozdro -
Zwolak o)))
Isis miałem przyjemność bycia na koncercie w czerwcu, w Progresji. Wspaniała kapela, łączy w sobie to co najlepsze w atmosferycznym post-rocku ze sludge'ową agresją. -
Anonim
Jedne z ciekawszych kapel jakie znam. Byłem we Wrocku na ostatnim koncercie Isis, Pelicana sobie odpuściłem....mam większość ich albumów na winylach :-D
W podobnych okolichach polecam m.in. Mouth Of The Architect, Red Sparowes, Jesu, MGR, Windmills By The Ocean, Mare, Art Of Falling, The Cancer Conspiracy, Cult Of Luna, Back When, Rosetta, Grails, Giant, Envy, Minsk, Mono, Maserati...no i oczywiście bogów - Neurosis :-)
Jakby ktoś gustował w klimatach które zapodaje Isis, to niech obcyka powyższe tytuły bo warto; -) Jest oczywiście tego dużo więcej, wymieniłem te grupy, które mi się nasunęły na pierwszy rzut. Nie wszystkie grają tak jak Isis, czy Pelican....ale jakiś tam wspólny mianownik mniej lub bardziej słyszalny jest :-) -
Anonim
Tak.... Neurosis, Jesu i Red Sparrowes znałem już wcześniej, ale dzięki za nowe tytuły...
Na pewno obcykam :D
Pozdrawiam -
|
|
Gronko dla fanów progresywnych zespołów rockowych (metalowych ?!); > takich jak Dream Theater, En...
Miejsca grona (1)
-
KLUB WYTWÓRNIA Łąkowa , Łódź
- Dodaj miejsce