Rock '60 '70 '80 [1246]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Soul Hunterrr

niech ktos napisze dlaczego znajduje swoje zamilowanie do rocka lat 60-70-80 itd. ciekawi mnie jakie zdanie na temat ulubionej muzyki maja inni ludzie - oprocz tego, ze oldschoolowa muzyka po prostu cos w sobie ma; )))
  • !Flamecards!

ojej rock to cała muzyka...nie tlko lata 60-80 al tez 90... nie wyobrazam sobie rocka bez np. Pink Floyd, i ich wspaniałej muzyki, i przezde wszyskim koncertu Pulse i takich piosenek jak High Hopes, Wish You Were Here, Sorow, i wielu innych...Zeppelini tez klasyka takie jak Straiway To Heaven...ah do tej pory mam ciarki jak tego słucham i tej solówki,,,nawet umiem zargac troche na gitarce:).Van halen....coz wspanialy gitarzysta swietny muzyk....spokojnie mógłby wystapic w G3..:)No i legenda i pewnego rodzaju tworca mocniejszego uderzenia...balck sabbath i niezniszczalny Ozzy......heh ja tak moge długi i dlugonteraz tak pisze troche o wszyskim i o niczym ale to mzoe daltego ze jest godzina 01.15....licze ze moze ktos tu czasem wpadnie...pozdro:)
  • rafffi

A co myślicie o king crimson, albo o psychodeli w bitelsach?
  • !Flamecards!

psychodelik jest specyficzny ale crimson i ron Buterfly wymiatają:P
  • a

ja uwielbiam stary rock. trzeba przyznac ,ze kiedys lepeij grali... teraz duzo szajsu sie robi a co gorsza ludzie tego słuchaja. zespoły takie jak pearl Jam, black sabath, AC/DC, Bob Dylan itp. to sie nazywa muzyka.... achh.... chociaz przyznam ze jest kilka fajnych zespołow co dopiero zaczynaja i im fajnie wychodzi, np. (nooo juz nie takie nowe) the white stripes... (''.)
  • a

the beatels sa fajowi, a w szczegolności gdy sie czegos napije i włączy sie "twist and shine".... haha smiesznie wtedy jest:D (dla wtajemniczonych:P)
  • Soul Hunterrr

ja nie jestem chyba wtajemniczony, jednak sprobuje Twojego sposobu :DDD
  • a

a i owszem, polecam lukoszq:D
  • Soul Hunterrr

jak sie napije, to juz za bardzo nie zwracam uwagi na muzyke :PPP
  • .

Ja poprostu uwielbiam stary rock. Nie wiem dlaczego... Poprostu kocham Led Zeppelin. Uwielbiam Thin Lizzy, AC\DC, Van Halen, Pink Floyd... I wiele innych...
  • a

the doors..... ach...
    ale na beatlesow sie zwraca uwage:)
    zajebiscie mozna potanczyc i pospiewac:)
    jedyna muzyka na ktora owszem zwrocisz uwage:P
    buuuhaha:D
  • Soul Hunterrr

heh - oldschoolowe dzwieki rzadza :DDD
  • a

hmm....
    ja chetnie moge zarządzać winkiem....
    a czemu to rządzą?
    :)
  • Grono.Net

dla mnie rock to tylko taki z lat 70 czy 80...
    znaczy taki prawdziwy...moi rodzice tego słuchali, teraz ja....uwielbiam AC/DC, Deep Purple, Led zeppelin czy The Beatles...nie mam nic do mowszych kapel,ale nic sie nie umywa moim skromnym zdaniem:)
  • słodki wermut

Poprostu niepowtarzalny klimat, który chyba już nie wróci.... Jak się słucha tych starych kawałków to aż czuć zapach tamtej atmosfery :) Te lata miały swój wielki urok.
  • Soul Hunterrr

rzadzi, bo zawladnal naszymi umyslami :D
  • a

moim umyslem teraz % wlada.... oj wlada wlada.....
  • Soul Hunterrr

a Ty jak zwykle swoje :DDD
  • a

a czy cos nie tak? :P
    moze chcesz sie przyłączyc? :)
    ...akurat sie skonczylo.... a ktos dostawe musi przyniesc.....; )

• Soul Hunterrr

pozycz dowod >:PPP