-
Anonim
-
punkty?
wole niemowic...
a zreszta wiesz :D
ide do sowiaka x]
P.S. HAHA JESTEM NAJLEPSZY NA TYM GRONIE!!!
BO URODZILEM SIE PIERWSZEGO STYCZNIA !!!!!!!!
XDDDDDDDD -
Anonim
-
kuba.golas
-
-
Anonim
-
..::TereFere::..
-
*Daria*
-
Anonim
wow... ja najbardziej bym chciala sie dostać do Batorego ale zwalilam egzamin i moze byc ciezko... -
kuba.golas
ja postaram sie dostac do baczynskiego ale jest od groma chetnych wiec moze byc problem:) -
Edyta
-
Bajeczko
Dariuszka a do jakiej klasy w żeromskim idziesz? bo ja mam ta szkołę na drugim miejscu ( kl.dzinnikarska i kulturowa) ale mysle ze tam sie dostanę -
Anonim
moja koleżanka miała 79pkt z egzaminu i też zdaje do Batorego... zdała w Batorym egzamin pisemny i ustny z angielskiego do klasy filologicznej :]] ja miałam tylko 67pkt :/ liczyłam na przynajmniej 74 :]] a składam do Kamińskiego i też mam wątpliwości bo jest bardzo wielu chętnych :(( 450 osób na 180 miejsc... i to tylko osoby które mają Kamyka jako szkołę pierwszego wyboru... -
Anonim
-
Janis
ja jestem z Torunia, u mnie inaczej są liczone punkty, z egzaminu bardzo mało - 72, a ogólnie 146.
-
Anonim
niestety nie wiem ile będzie miała punktów - ale 160 coś na pewno... ale jak mówiłam, nie wiem dokłądnie :P ale jeszcze na 100% nie wie czy tam pójdzie... -
*Daria*
-
*Daria*
-
Grono.Net
-
as.
siemka... ja tu nowiuisia.. :) ale oczywiscie 89' heheh thebeściarski rocznik; )) ja mam cosik ok. 158 pkt... i BARDZO chciałabym sie dostac do poniatówki.... idzie tam ktos moze???? -
Anonim