Rocznik 1989 [839]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Napiszcie gdzie się wybieracie... no i ile punktów mieliście :)
  • punkty?
    wole niemowic...
    a zreszta wiesz :D

ide do sowiaka x]

P.S. HAHA JESTEM NAJLEPSZY NA TYM GRONIE!!!
    BO URODZILEM SIE PIERWSZEGO STYCZNIA !!!!!!!!
    XDDDDDDDD
  • Anonim

jestes 2 na tym gronie; ) :D no to jestes najstarszy jesli juz :P
  • kuba.golas

ja 76 pkt:)
  • Anonim

no heeeeeeeeeeeeey :* Witamy cie na naszym gronie :)

ja 83
  • ..::TereFere::..

wszyscy mają wiecej odemnie bu...
  • *Daria*

Ja mam 87 i wybieram sie do Żeroma
  • Anonim

wow... ja najbardziej bym chciala sie dostać do Batorego ale zwalilam egzamin i moze byc ciezko...
  • kuba.golas

ja postaram sie dostac do baczynskiego ale jest od groma chetnych wiec moze byc problem:)
  • Edyta

a ja jestem tu nowa :) a wiecie może cos na temat Modrzewskiego??
  • Bajeczko

Dariuszka a do jakiej klasy w żeromskim idziesz? bo ja mam ta szkołę na drugim miejscu ( kl.dzinnikarska i kulturowa) ale mysle ze tam sie dostanę
  • Anonim

moja koleżanka miała 79pkt z egzaminu i też zdaje do Batorego... zdała w Batorym egzamin pisemny i ustny z angielskiego do klasy filologicznej :]] ja miałam tylko 67pkt :/ liczyłam na przynajmniej 74 :]] a składam do Kamińskiego i też mam wątpliwości bo jest bardzo wielu chętnych :(( 450 osób na 180 miejsc... i to tylko osoby które mają Kamyka jako szkołę pierwszego wyboru...
  • Anonim

ech... a ile bedzie miala ogolem pkt?? :D nie wiesz??
  • Janis

ja jestem z Torunia, u mnie inaczej są liczone punkty, z egzaminu bardzo mało - 72, a ogólnie 146.
  • Anonim

niestety nie wiem ile będzie miała punktów - ale 160 coś na pewno... ale jak mówiłam, nie wiem dokłądnie :P ale jeszcze na 100% nie wie czy tam pójdzie...
  • *Daria*

ja idę do mat geo
  • *Daria*

ja razem będę miała 153,14
  • Grono.Net

ja sie do modrzewskiego wybieram;) mam nadzieje ze sie dostane;)
  • as.

siemka... ja tu nowiuisia.. :) ale oczywiscie 89' heheh thebeściarski rocznik; )) ja mam cosik ok. 158 pkt... i BARDZO chciałabym sie dostac do poniatówki.... idzie tam ktos moze????
  • Anonim

moi znajomi.... tylko oni maja ponad 165
| |

Co tu się oszukiwać... NAJLEPSZY ROCZNIK W HISTORII :D :D Piszcie wszystko o wszystkim i dla wszys...

Fotki

Miejsca grona (0)