-
Anonim
Do egzaminu został nam jedynie miesiąc.Ale damy rade będzie dobrze:)).Tu możemy pisać co najlepiej sobie powtórzyć żeby dobrze sie przygotować. -
/m/
-
Anonim
Ja do tej pory nic sobie jeszcze nie powtarzałam ale trzeba sie w końcu wziąć aby jako tako napisać ten egzamin:) Po egzaminie to już jako taki luzik będzie wyjazdy do szkół,składanie podań itp. -
Anonim
-
-
Anonim
historia u mnie może być 5 na półrocze:)gorzej z matmą,fizyką i chemią:))nie mam po prostu głowy do przedmiotów ścisłych......:) -
Anonim
a z fizy mialam 4 a z chemii poprawialam sie na 6 ale niestety sie nie udalo i mam 5;/ za to matma i historia w tym polroczu wypadly na 3;/ masakra... -
/m/
-
Anonim
Ciekawi mnie, jak chcesz powtórzyć do testu, który jest z 3 lat nauki.. -
youngsailor
-
{adam}
ja ostatnio dałem matce do wydrukowania wszystkie testy z przeszłych lat. muszę przyznać że nie spodziewałem się że będzie tego tak dużo, gruby plik kartek, no ale cóż, powoli powoli po jednym teście i jakoś to bedzie :) -
Anonim
>Michał :] napisał
>Ciekawi mnie, jak chcesz powtórzyć do testu, który jest z
>3 lat nauki..
czesc juz powtarzamy w sql a kolejna czesc moge domu oczywiscie nie wszystko zdarze ale zaczne od tego z czym mialam trudnosci -
Anonim
ja zamierzam powtórzyć większośc wzorów z matmy i szczególnie fizyki:/ no i przydało by się też chemii troche. a historie to sobie poczytam z przyjemnością;)
-
Natalia
POPIERAM
Ja to bede powtarzać wzory z Fizyki; //
jakies 'najwazniejsze' wiadomosci z historii; / (?)
i dokładnie powtórzyc jak sie pisze rozprawke itd...z każdymi szczegolami....
hahahah... i musze sie nauczyc wreszcie zadan tekstowaych z matematyki.... -
Paulina.
gdybym miała powtarzać coś to bym musiała wszystkie(dosłownie) wzory z fizyki powtórzyć. A mi dla tych dwóch czy trzech zadań po prostu nie chce się tego robić.
jakoś nie mam chęci brać się za uczenie materiału z trzech lat z czego w zadaniach będzie mi potrzebna 1/50 tego. -
Ka.
No ja mam jakies testy ale mi sie nie chce ich rozwiazywac.... jakos nie mam głowy;D w szkole powtarzamy z matmy najbardziej intensywnie i juz mam dosyc...czuje ze z chemi, fizyki, biologi bedzie ciezko;/ -
Natalia
yy no ja nie bede wszystkich przegladac;/ tylko wiem mniej wiecej jakie sie powtarzaja na testach...
JA NIE CZUJE...JA TO WIEM xD Jak bede miec 10 pkt. z tego testu to bedzie dobrze xD -
Anonim
Dla mnie najgorsza bedzie fizyka :(( jeezu tych wzorów jest tyle, ze to porażka :( A jak z polskiego dadzą cos innego niz rozprawke na koniec to bedzie porazka :(( W życiu bym nie pomyslała, ze bede sie tak stresować durnym testem :( -
Anonim
test humanistyczny to pójdzie łatwo bo większość odpowiedzi jest w tekście,no ale z matmy będzie masakra -
Anonim
Ja najbardziej boję się fizyki... nic nie umiem..;) ale ja nie muszę się uczyć na siłę wszystkiego... przez cały rok miałam testy powtórzeniowe w szkole.. co tydzień (czwartki) miałam z innego przedmiotu.. np. w ten tydzień matma a za tydzień chemia..:D i przez to wszystko się powtórzyłam bo to na oceny było... i nie muszę przed egzaminem się stresować..;D
Liczę na średnią powyżej 5.0 i około 90 punktów..:) -
papayoo.
a ja sobie olewam fizykę:p stwierdziłam, że nie ma sensu powtarzac dosłownie FIZYKI Z TRZECH LAT, dla może 4 pkt. najczęściej są 2 zadania z fizyki, więc wolę ten czas poświęcic na przypomninaniu sobie innych przedmiotów.:]