Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

witam,czy mysleliscie juz nad tym do jakiego liceum chcielibyscie isc?ja mam zamiar dostac sie do Dabrowskiego do klasy matematyczno-geograficzno-ekon omicznej.dzieki temu wiem teraz na jakie przedmioty musze najbardziej zwrocic uwage w trzeciej klasie.pozdrawiam :)
  • książę, kurwa, ciemności.

przede wszystkim chcialbym do zerowki w Cervantesie.
  • Anonim

mat geo w reju albo czadzkim jak sie dostane...ew chiliczkowska w pisaecznie
  • .

ja bym chciala isc na profil (w lo oczywiscie) modeling i stylizacja a jak to nie wyjdzi to na aktorski (te dwa profile w Dębe); )..ostatecznos to humanistyka :P
  • Monia.

ja cos z gegra na pewno, albo aktorski profil...
  • Michał Hnatowski

Pewnie mat-inf, nie myślałem gdzie
  • Dot..

profil przyrodniczy w baczyńskim
  • agniesia

ja tez moze w baczynskim tylko profil kulturowo-medialny; ] czy jakos tak; ]
  • Natalia

>Olanda napisała:
    >ja bym chciala isc na profil (w lo oczywiscie) modeling i
    >stylizacja a jak to nie wyjdzi to na aktorski (te dwa
    >profile w Dębe); )..ostatecznos to humanistyka :P

w jakim to liceum ?
  • Paulina.

ja bym chciała iść do liceum na profil mat-geo albo do liceum plastycznego. Nie będę mówiła gdzie bo i tak nie będziecie wiedzieli o czym mówie:PP
  • Anonim

ja się wybieram do jakiegoś o profilu aktorskim:)
    mam nadzieje ze znajde i soie dostane:))
  • Natalia

a dla mnie nie wymyślili klasy xD
    ŻADEN profil mi nie pasuje; p
  • Anonim

Ja chyba geografia i historia... Czadzki albo Kochan nie wiem jakieś wymyslę =] Coś z aktorstwem (lol kabarety) =]
  • Wik.!♥.

ja bym chciała dostać się na biologiczno-chemiczy do batorego w Wawie ... no ale nic nie wiadomo; ] w każdym razie interesuje mnie szkoła o profilu biol-chem. w Wawie.
  • Anonim

ja planuje na aktorstwo ale niewiem jak to bedzie byle by wogóle jakies skonczyc
  • elizkα.

nie orientujecie się w jakim liceum jest profil z przedmiotami wf/biologia/polski? bo kurde zapomniałam a tera znie moge sie zoriantowac.
  • madzia

ja podanie złoże na biol-chem do 3 LO lib do 2LO i do ekonoma jak by cos nie wyszło(ekonom to ostatecznosć)
  • Natalia

>Mały uśmiech zmienia świat napisała:
    >Ja chyba geografia i historia... Czadzki albo Kochan nie
    >wiem jakieś wymyslę =] Coś z aktorstwem (lol kabarety) =]

do Kochanowskiego ? :P hahahaha przed moim blokiem xD
    NIESTETY nie moje progi :P
    jestem ZA inteligenta na to LO.!
  • Anonim

Albo Gałczyn albo Ekonom...
    Ale mam nadzieje że jednak Gałczyn...
    Nad profilem się zastanawiam...
  • {adam}

ja pewnie Barbos albo jakaś inna szkoła z dobrą mat-inf ... może coś jeszcze na pradze. Ale do tego jeszcze daleka droga :P
| |

Serdecznie witamy na gronie rocznika 1992! :) Kilka zasad: 1. Nie spamować! 2. Nie zakładać ...

Fotki

Miejsca grona (1)