-
Anonim
witam,czy mysleliscie juz nad tym do jakiego liceum chcielibyscie isc?ja mam zamiar dostac sie do Dabrowskiego do klasy matematyczno-geograficzno-ekon omicznej.dzieki temu wiem teraz na jakie przedmioty musze najbardziej zwrocic uwage w trzeciej klasie.pozdrawiam :) -
-
Anonim
mat geo w reju albo czadzkim jak sie dostane...ew chiliczkowska w pisaecznie -
.
ja bym chciala isc na profil (w lo oczywiscie) modeling i stylizacja a jak to nie wyjdzi to na aktorski (te dwa profile w Dębe); )..ostatecznos to humanistyka :P -
-
Monia.
-
Michał Hnatowski
-
Dot..
-
agniesia
ja tez moze w baczynskim tylko profil kulturowo-medialny; ] czy jakos tak; ]
-
Natalia
>Olanda napisała:
>ja bym chciala isc na profil (w lo oczywiscie) modeling i
>stylizacja a jak to nie wyjdzi to na aktorski (te dwa
>profile w Dębe); )..ostatecznos to humanistyka :P
w jakim to liceum ? -
Paulina.
ja bym chciała iść do liceum na profil mat-geo albo do liceum plastycznego. Nie będę mówiła gdzie bo i tak nie będziecie wiedzieli o czym mówie:PP -
Anonim
ja się wybieram do jakiegoś o profilu aktorskim:)
mam nadzieje ze znajde i soie dostane:)) -
Natalia
-
Anonim
Ja chyba geografia i historia... Czadzki albo Kochan nie wiem jakieś wymyslę =] Coś z aktorstwem (lol kabarety) =] -
Wik.!♥.
ja bym chciała dostać się na biologiczno-chemiczy do batorego w Wawie ... no ale nic nie wiadomo; ] w każdym razie interesuje mnie szkoła o profilu biol-chem. w Wawie. -
Anonim
ja planuje na aktorstwo ale niewiem jak to bedzie byle by wogóle jakies skonczyc -
elizkα.
nie orientujecie się w jakim liceum jest profil z przedmiotami wf/biologia/polski? bo kurde zapomniałam a tera znie moge sie zoriantowac. -
ja podanie złoże na biol-chem do 3 LO lib do 2LO i do ekonoma jak by cos nie wyszło(ekonom to ostatecznosć)
-
Natalia
>Mały uśmiech zmienia świat napisała:
>Ja chyba geografia i historia... Czadzki albo Kochan nie
>wiem jakieś wymyslę =] Coś z aktorstwem (lol kabarety) =]
do Kochanowskiego ? :P hahahaha przed moim blokiem xD
NIESTETY nie moje progi :P
jestem ZA inteligenta na to LO.! -
Anonim
Albo Gałczyn albo Ekonom...
Ale mam nadzieje że jednak Gałczyn...
Nad profilem się zastanawiam... -
{adam}
ja pewnie Barbos albo jakaś inna szkoła z dobrą mat-inf ... może coś jeszcze na pradze. Ale do tego jeszcze daleka droga :P
|
|
Serdecznie witamy na gronie rocznika 1992! :) Kilka zasad: 1. Nie spamować! 2. Nie zakładać ...
Miejsca grona (1)
-
The Shot Polna , Warszawa
- Dodaj miejsce