1987 [26402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Izzi

okiej to mamy temat szukania 2połówki, a jak wiemy kiedy juz jestesmy z nią/nim to spedzamy ze soba wiekszość czasu i prawie wszedzie razem chodzimy, czasem moze stac sie to meczące..to moze teraz jakies plusy bycia bez niej/niego...Pozdro:*:*:*
  • Emtebe

Hmmm... nie wtrąca się w moją muzyczną produkcję, mówiąc co jest źle i poprawiając mnie :) Ale ogólnie to wole tryb "multi". :/
  • Izzi

:)
  • Emtebe

a jak na razie to siora mi się wcina w produkcje :-/ Nie docenia mojego talentu :)
  • Anonim

imprezowanie... bez tej drugiej osoby bywa zabawniejsze... po pierwsze wiekszy luuzz... bez zadnych ograniczen... bez kontrolowania itd.. :)

pozdrawiam :*
  • sempiterna

nikt nie robi Ci scen zazdrości, masz więcej czasu dla znajomych, możesz szaleć na imprezach, ale i tak z 2 połówka jest lepiej:(
  • Izzi

tez nie lubie jak ktos wsadza nos w nie swoje sprawy..:D:D:D...a konkretnie jaką produkcja sie zajmujesz???chciała bym przesłuchac:D:D:D:D
  • Anonim

no wlasnie dobrze powiedziane.. wiecej czasu dla znajomych.. zazwyczaj.. bedac z kims.. albo tracimy przyjaciol bo nie mamy dla nich czasu albo parner/parnerka ich nie akceptuje.. a to przeciez oni zawsze nas wspieraja.. i sa przy nas!
  • Izzi

heheheh..kiedys moj ex, powiedział mi zebym wybierła albo on albo przyjaciele...poprostu go wyśmiałam i dlatego jest teraz ex...ale przyjaciele sa bardzo wazni i z tym sie zgadzam..:D:D:D
  • Grono.Net

plus bycia bez nikogo....ja znam ich duzo..... 1) nikt nie zrzedzi Ci nad uchem 2) nie czepia sie 3) jestem free ...i bla bla bla ...ale są też minusy :(((((((((((((
  • Izzi

no niestety...:(:(:(:(:(...
  • Oluś

ja mysle ze jednak za wiele ich nie ma .... bo zawsze przeciez mozna znalezc takiego partera ktory ani nas nie ogranicza, lubi naszych przyjaciol, i generalnie wiesz ze jestescie ze soba ale nie jestescie tak totalnie od siebie zalezni :) szanujecie sie i wspieracie a nie jestescie dla siebie ciezarem :) .....bycie wolnym jest poprostu nudne, jednostajne i strasznie ale to strasznie nieszczesliwe.... :)
  • Anonim

mowisz o ideale... sorka ale idealow nie ma...

jak zawsze musi byc cos za cos.. trzeba z czegos zrezygnowac... niestety
  • Anonim

Mozna bawić sie bez narazenia sie na zarzut zdrady :D
  • sempiterna

mozna:D ale jak jesteś solo to zachowujesz się swobodniej i nie musisz się ograniczac bo partner może być zazdrosny:P
  • Anonim

możesz robić wszystko na co masz ochote kiedy tylko chcesz ... możesz spotykać się z osobami z którymi wcześniej nie dawała ci na to twoja 2 połówka ... możesz rozszerzyć grono swoich znajomych .. bo nie musisz poświęcać się tylko jednej osobie... nie trzeba tłumaczyć się z różnych sytuacji które wyniknęly przez przypadek a 2 połówka nie chce w to uwierzyć ... a najważniejsze to to że czujesz tą swobode której wcześniej nie miałes/as ... a najważniejsze to to że mamy na to jeszcze czas życie jest ktrótkie więc trzeba korzystać z żecia póki możemy ......
  • Izzi

trafne podsumowanie..:]
  • Oluś

mowie o ideale?? w takim razie bardzo sie ciesze bo mowie o swoim zwiazku... :) i nic mnie jakos nie ogranicza... naprawde... inaczej na to spojrzycie jak sie z kims zwiazecie :)
  • Anonim

Nie jestewm przez nikogo ograniczana!!! I to najbardziej chyba lubię w byciu singlem:)
  • Anonim

a tak naprawde to po co nam dziewczyna/chlopak ... jaki sens w byciu razem ...??
    plusy .... robi sie co chce kiedy chce gdzie chce jak chce z kim chce ...
| |

Grono dla osób, mogących się pochwalić wyjątkowym rokiem urodzenia - jakim jest 1987r. Wyciera...

Fotki

Miejsca grona (0)