-
xxx
Yo roczniku '87 wreście faktycznie bedzie mozna wszystko nalegalu ale najgożej to maja Ci co są z grudnia.. Oni muszą czekać cały rok na to by było im wszystko wolno po mimo tego że rocznikowo 18 juz jest.... chociaż zdrugiej strony to sie mogą czuć "młodsi". Pozdrawiam Was wszystkich bez wyjątków.... -
Izzi
Ja co prawda nie jestm z grudnia ale mój qmplel Adaś jest z 24 i wszyscy mówi na niego "Młody"..:D:D:DD... -
leave me alone.
-
Abbadon>Tańczący na Zgliszczach
ja jestem z grudnia i na to kłade... czego nie moge?? wszystko moge :D -
-
!! Ewelina !!
-
Anonim
Ja jestem ze stycznia, ale 25 ... myślałam, że się tej osiemnastki nie doczekam :) -
Anonim
Ja jestem z 6 Grudnia..i jest zajebonzo...kto mówi ze mam czekac aż wszystko bedzie mi wolno..jak chce cos zrobic to to robie...wracam kiedy chce itp... -
NaTTaLiiijj
-
dzieckoczwartku
o dżizas! ja to mam dylemat dopiero, bo wybory prezydenckie sa dzień po mojej łosiemnastce! -
oluśśś
-
Anonim
-
Anonim
-
anička; ]
a ja jestem z 27 grudnia i zajebiscie długo jeszcze będę miała frajdę z chodzenia po alkohol bez dowodu...:P -
aleksandra królak
ja jestem swiezo upieczona 18 nastka i wcale nie jest mi z tym tak dobrze....
POMÓŻCIE MI!!!
Pracuje przy wypełnianiu ankiet, im więcej ich wypełnie, tym wiecej zarobie; ] czy mogłabym wykorzystac twoje/wasze dane osobowe (bez telefonu) i wpisac je na tą ankiete?? ( ankieta dotyczy papierosów- chodzi o wybranie najpopularniejszej marki) gwarantuje, ze nie bedziesz dostawac zadnych reklamowek!!!!
zbieram na wakacjjeeeeeeee
odwdziecze sie... jakoś :) zapraszam na priv ....plisss....
wiem ze łamie zasady grona i... moje własne ale jestem zdeterminowana -
Anonim
-
Magda M. :))
no a ja prawie grudzień, bo 29.11, ale pierdole to i tak jeszcze tyle czasu...hmmm no cóż ja sobie daty urodzin nie wybierałam;p buziaki dla całego rocznika '87 :************** -
Anonim
-
Mrt.
Jestem z 18 grudnia i dobrze mi z tym:) Może to prawda, że na dowodzik jeszcze sobie poczekamy ale z drugiej strony to fajnie jak ktoś jest za ciebie odpowiedzialny:P -
tochuugesha
-
mordqa pyk
e :D ja już po 18-tce i nic sie nie zminiło jedynie to to że po alko i fajki śmigam zawsze ja ... :| hmmm :D a jeżeli chodzi o dom i moje moge nie moge --> hmm walcze o to... :D