Rok w USA [539]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KOSAnia

Jeżeli mówią wam coś te słowa to błagam pomóżcie! Sześć lat temu byłam w USA w ramach programu „Academic Year in America”. Chodziłam do amerykańskiego liceum i mieszkałam z amerykańską rodziną. No i teraz wymyśliłam sobie, że napiszę o tym pracę magisterską. Dwa lata na to poświęciłam, a teraz jestem w kropce. Nie mam wystarczająco dużo chętnych osób, które odpowiedzą na kilka moich pytań.
    Błagam pomóżcie! Jeżeli byliście kiedykolwiek w Stanach i mieszkaliście z miejscową rodzina lub chodziliście tam do liceum napiszcie do mnie. Zajmie wam to tylko chwilkę a dla mnie to będzie wybawienie. Proszę napiszcie na adres annakossowska@wp.pl , albo skontaktujcie się ze mną przez grono. Z góry dziękuję!
  • KOSAnia

Zapraszam na stronę http://www.usa.globalweb.pl
    tam znajduje się kwestionariusz, jedyne co trzeba zrobić to klikać na odpowiedzi :)
    Zajmuje to ok. 15 min
  • Seattle82m

Oooo.. to ulatwi cala sprawe... wypowiedz sie rowniez na innych gronach i popros o pomoc!!!
    Ja tez mam "problem" - mam zamiar napisac artykul na temat organizacji i funkcjonowaniu miast w USA :D
  • ilovethisgame

Siema ja jestem wlasnie w stanach i mieszkam sobie z rodzinka. Wszystko sie zajebiscie uklada, jak chcesz jakies informacje to moj mail ilovethisgaame@wp.pl, a mieszkam w Kansas
  • Seattle82m

OOooo..kolejna osoba do pomocy. A autorke tego grona prosimy o maly update postepow z praca mag.
  • KOSAnia

Witam, witam…
    A więc do lutego zamierzam skończyć. Mam już w zasadzie całą część teoretyczną, przegląd literatury i takie tam inne. Zabieram się za najmniej przyjemna część statystyczną. Matma nigdy nie była moją dobrą strona niestety : ( Nadal zbieram chętnych.
    W lutym mam nadzieje napisać „SKOŃCZYŁAM!”
    Pozdrawiam wszystkich
  • Madlen

kwestrionariusz na http://www.usa.globalweb.pl/ juz wypelnilam.
    Gdyby ktos mial jeszcze jakies pytania sluze pomocą :-)
  • KOSAnia

Dzięki ogromne! :)
| |

Zapraszam wszystkich, którzy byli, są teraz lub planuja wyjazd do USA w ramach programów Acadamic...

Fotki

Miejsca grona (0)