-
Klaudia
heh, moj prom byl beznadziejny....Przed sama impreza bylo nawet nawet ale pozniej nie bylo za fajnie....:/ -
wspolczuje ale moj w sumie podobnie przed sama impreza bylo genialnie pozniej prom gorszy a juz afterparty masakra; ) Dobrze ze chociaz czeka mnie studniowka w Polsce mimo ze nie bede juz w LO ale dyrketorka mi obiecala ze mi pozwoli isc na studniowke :D
-
Anonim
u mnie wszystko sie raczej udalo. before prom bylismy u kogos w domu , tam jedlismy kolacje, pozniej prom - udany, after-prom - bardzo udany , i afte-after-prom - taki sobie. -
aj tam i tak bedzie co wspominac :) Moj bylby pewnie bardziej udany gdyby moj partner tak nienawalil :P hehe ale to mniejsza z tym i tak jest moim przyjcielem wiec wyybaczam :P
Dla mnie ze wszystkich tegorocznych potancowek najlepsze bylo Winter Roylaty ale to pewnie dlatego ze mialam sporo %%% we krwi; ] -
-
♫ Martuś ♫
-
oj Marta nie dramatyzuj; ) badz co badz my nie mielismy promu w dysneylandzie jak ty bedziesz miala wiec wiesz...:P
-
♫ Martuś ♫
oh moj prom byl boski w disneylandzie z pokazmi sztucznych ogolnie niezapomniane przezycia szkoda tylko ze to pierwszy i ostatni :( no na poczatku bylo tylko cienko bo na starcie zgubili nam rezerwacje na obiad ale udalo sie wyklocic i wszystko juz bylo perfekcyjnie :)