Rok w USA [539]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pawelf2007

Hej! Mam takie pytanie, nie wiem czy w odpowiednim miejscu umieściłem, ale teraz mam pytanie związane nauką w Stanach, ale prywatnie w High School czyli naszego odpowiednika liceum. Czy może ktoś się w tym orientuje bo po wpisaniu hasła w google "wypluwa mi" artykuły z interii o zabójstwach i pijanych nastolatkach... uhhh. Czy w ogóle jest taka możliwość czy zostaje wymiana jak np. Rotary, YFU, WhyNotUsa itd.??
    Dla osób w USA czy za granicy:
    Pozdrowionka z zimnej Polski :)
  • '

Jest. Ja musze napisać TOEFL i wysłać im jakiś program nauczania. Dokładnie nawet nie wiem czego. :)
  • Eydryth

Mi sie wydaje ze nawet moja organizacja Why Not USA organizuje wyjazdy do prywatnych HS wiec mozesz sie rozejrzec na ich stronie a najlepiej napisac im email; )
  • ppp

furnel travel również :)
  • Mateusz Gugałka

nie wiem czy dobrze zrozumialem pytanie ale on sie chyba pyta o nie wyjazd do prywatnej szkoly tylko jakos samemu :) ale nie jestem pewien, poza tym w tym momencie musialby szukac szkoly z internatem czy cos takiego...
  • ppp

nie wiem czy jest to mozliwe... ja o takim sposobie nie słyszałam... poza tym, może poprosić o poszukanie szkoły z internatem a nie u rodziny :) jest taka możliwość :)
  • nowy etap:)

no wlasnie:) moj kolega byl na rok ale mieszkal w akademiku:) ze starszymi ludzmi tez:)
| |

Zapraszam wszystkich, którzy byli, są teraz lub planuja wyjazd do USA w ramach programów Acadamic...

Fotki

Miejsca grona (0)