-
Anonim
-
~*KasIOoLa*~
-
Alexandrine
ja lecę do Stanów w sierpniu,więc chętnie przyjdę i posłucham waszych relacji :)
jutro 14. -
natalia? California girl.
-
-
Anonim
Kasia jak chcesz dam Ci nr na priv to będziesz w razie kłopotów mogła zadzwonić :)
Tak, jutro o 14.00 -
Mateusz Gugałka
-
Marta
ajj sorry, nie dalam rady przyjsc. generalnie jestem w wakacje w Polsce, wiec jak ktos bedzie chcial sie spotkac (bo ominąl tak jak ja.. ) pisac jestem otwarta na spotkanie; p
ps. Zoska! na Boga czemu Cie nie bylo w samolocie obok mnie do Wawy?! -
Ewkuu
ja mam takie pytanie[nie związane z tematem] z jakiego biura pojechałaś Marta ?? -
Tyśka
-
Anonim
-
Anonim
>Tyśka wrote:
>zmienili mi wylot na 25 sierpnia:)
>ktoś jeszcze miał wtedy lecieć?
bardzo możliwe, ze ja lece 25 sierpnia. ; ))
wiec lecimy razem;D -
~*KasIOoLa*~
-
Anonim
-
~*KasIOoLa*~
-
Tyśka
-
Anonim
-
Maja
Ja wracam dopiero 27 lipca, ale jeśli macie ochotę się i tak jeszcze raz spotkać to ja bardzo chętnie się wybiorę!
Fajnie by było spotkać na przykład Martę w prawdziwym życiu, skoro podczas mojej wymiany śledziłam też jej losy, hehe :D -
Olga
odkopywanie starych wątków, czyli:
SPOTKANIE:D wstępnie planowane na weekend 17-19 lutego! Warszawa, nie wiadomo jeszcze nic, wiadomo, że chcemy się spotkać jak największa grupą! :) raczej sobota/niedziela niż piątek, ale to się ustali. Jakby był ktoś chętny, to ZAPRASZAM!!! :) Jak na razie jest nas ok. 6 osób; )))))))))) PRZYCHODŹCIE JEŚLI MOŻECIE I PODAJCIE DALEJ!!!! :) exchange students are aweeeeesome!!!!!!!!! <3