- 1
- 2
-
♥weronika♥
Tak jak w temacie :)
Ja na pewno Wielki Kanion i miastaaaaa -> LA i NY :) -
MONI
-
♥weronika♥
co Cię tam tak ciągnie co?
Powiedz mi, bo ja naprawdę nie mam pojęcia... :D -
Olga
Polecam Monument Valley:))
ja bym chciała Nowy Jork i San Fransisco(<3) :) ale tak na dłużej:) -
-
Mia
tornado; D czyli bd dosłownie szukac wiatru w polu; D
nie wiem,wszytsko co sie da chce zobaczyc.im więcej tym lepiej; ] mam nadzieje,ze moja rodzina będzie chciała mnie gdzieś zabrać. -
Kamil
Los Angeles, San Francisco, Hawaje, Wielki kanion, dolina śmierci, floryda, NYC, Chicago, Niagara -
Kamila
ja bym chciała zobaczyć wszystko co wymieniliście i jeszcze jakieś parki narodowe. :) -
MONI
>WerCia. wrote:
>co Cię tam tak ciągnie co?
>Powiedz mi, bo ja naprawdę nie mam pojęcia... :D
nie wiem, ale to chyba najpiekniejsza czesc swiata <3
magia krajobrazu.. spokoj taka totalnie inna rzeczywistość -
Hi, I'm Dyliermo.
-
♥weronika♥
z czego tu się śmiać?
miejmy nadzieję, że każdy zobaczy to co by chciał :) -
Tymon
Ja pojechałem do San Francisco na Christmas Break i powiem że California jest piękna !; ) Oprócz tego, bardzo chętnie bym zobaczył San Diego i Los Angeles or Nowy Jork. Obecnie mieszkam w Minneapolis (Twin Cities) w Minnesocie. -
Tymon
... w lipcu lecę na florydę do Sarasoty a tam na miejscu liczę na wycieczkę do Miami i Key West. -
Karola
Ja napewno chciałabym powędrować po Górach Skalistych :) No i marzy mi się (tak jak prawie każdemu xd) Kalifornia i NY.Ja generalnie uważam że US to totalnie malowniczy kraj,każdy powinien znaleźć coś tam dla siebie; ) -
maggi
-
Kamil
ja chciałbym jeszcze zobaczyć te typowe amerykańskie klasyki xD np Cadilac Eldorado, no i przejechać się po tych pięknych, pustych autostradach biegnących przez prowincje; D -
Lexie
-
habierka
Koniecznie San Francisco! Pustynia Sonora, Rocky Mountain i Yosemite Parki Narodowe. I Monument Valley w słoneczną pogodę!
+ wrócić do VEGAS, Yellowstone, Grand Teton, Wielkiego Kanionu i Route 66. -
marusia
-
Kasia
-
Kamil
- 1
- 2