-
Kasia
-
Alicja ....
a właśnie . jak Ci tam jest w nowej rodzinie ? a i czy zmieniłaś tez szkołę? -
Kasia
dobrze dobrze, to że troche daleko do wszystkiego jest uciazliwe ale od czego ma sie znajomych, oczywiscie wszyscy zmotoryzowani wiec wiekszych problemow nie ma, a co do szkoly to nie zmienialam, zazwyczaj szkol sie nie zmienia, chyba ze w jakis ekstremalnych sytuacjach, ale rotary raczej dziala w jednym dystrykcie zmieniajac rodziny, ale to w duzych miastach u mnie tylko jedno high school wiec nie mialam sie nawet o co martwic; )
-
Ala***
Karolkie, kilka dni temu mogłam wejść na twojego bloga bez problemu, teraz pojawia mi się,że nie mogę na niego wejść, bo nie jestem zaproszona; ( -
-
Alicja ....
cicho.... tutaj .......... jest tam kto???; -)))))
a tak na serio złożył ktoś już papiery ? -
P a u l i n a
ja :) 28 listopada z mamą, 29 mój tata podpisał i 2 zapłacili. Bogu dzięki, że się wyrobiłam w pierwszej turze :D -
Kacha
Alicja ale to chyba nie to grono bo na 11/12 juz dawno zapisy zamkniete;p;p...
-
Alicja ....
-
Ala***
-
Ola
no pewnie; ) i jest naprawde fajnie, tylko zaczyna do mnie docierac, jak niewiele mi juz zostalo, troche ponad polowa; ))
tutaj nie piszemy za czesto, ale za to na blogach duzo z nas pisze, bo nie da sie poswiecac czasu na wszystko :)
jak chcesz ogarnac to moj blog to http://www.hellofrommontana.blog spot.com :) (bez spacji) -
Dawid
mam pytanie, tak za bardzo nie wiem jak sformulowac...
chodzi o to ze teraz sie uczycie ang i on jest bardziej potoczny?
I czy poznajecie takie słowa, tz trudniejsze?
Np czytam artykul jakikolwiek z BBC. Czytam, czytam i polowy nie rozumiem. Tam są takie wyrazy o ktorych nie mialem dotychczas pojęcia.
Więc jak to jest?
Z gory dzieki za pomoc w rozwiazniu glupiego problemu.; ) -
oliwia
no jasne, w szkole na lekcjach poznajesz dużo dziwnych, trudnych słów :) -
Dawid
-
nowy etap:)
Dawid ja mam podobny problem.po roku w USA poszłam na filologie nauczania angielskiego (a dodam ze w LO moim pierwszym jezykiem byl niemiecki nie angielski wiec bym bardzo slaby) i tych artykulów w ogole nie rozumiałam, i mam problem z gramatyką.Bo się nauczyłam mówić jak dziecko ze słuchu.
-
Dawid
-
Justyna
heej zyje ktos tu jeszcze? ja po pol roku w usa drugi raz na grono wchodze.
facebook wygral