-
qwe rty
Witajcie,
Wyczytałem w internecie, że wymiana do USA jest możliwa w wieku od 15 do maksimum 18.5, stąd moje zapytanie: czy mam szansę na wyjazd, mimo iż w paźdzerniku ukończę 19lat? Sam niejako odpowiedziałem sobie na to pytanie, ale czy jest jakieś odstępstwo od tej zasady np. gdy uczęszcza się do szkoły prywatnej? Można to jakoś "obejść" i spróbować swoich szans, czy pozostają mi ewentualnie tylko wyjazdy do innych anglojęzycznych krajów? Skąd w ogole istnieje taka bariera wiekowa? Prosiłbym o pomoc.
Z góry dziękuję i pozdrawiam. -
anabanana
-
qwe rty
Nie chcę jechać do pracy, tylko kontynuować naukę - najchętniej w USA w Colleg'u, ale po ostatniej klasie w High School, (jeżeli w moim przypadku jest to w ogóle możliwe). -
Dawid
nie no mysle ze powinienes sie zalapac napisz do whynotusa albo innych biur po pytaj oni ci odpowiedza na wszystkie pytania; ) -
-
Kuba Kochanowski
ja znalazłem coś takiego languagecamp.pl Wie ktoś co to i co w tym chodzi? Z informacji na stronie wynika, że wymiana ma odbyć się w PL z udziałem młodzieży Amerykańskiej. -
dzeksonowax3
Jest opcja wymiany na studia, ale wtedy bierzesz pod uwagę to, że trzeba samemu organizować sobie mieszkanie i wg... chyba.