- 1
- 2
-
CarmMeL <3
Hej. Stworzyłam ten wątek dla tych co interesują się wymianą do Usa a także dla tych co tą przygodę mają za sobą.
Jak wyglądała rozmowa i testy ? trudne były pytania ?
ja strasznie się denerwuje mimo że w październiku będę to wszystko załatwiać.
z góry dzięki za odp. -
Ninaa
Niektore pytania byly trudne, ale wiekszosc w stylu : co robi dziewczynka na obrazku? a)modli sie b)je sniadanie c)jedzie samochodem
Nie ma sie w ogole czym martwic. Co do ,,rozmowy kwalifikacyjnej" to na luzie, pani sie zapyta jak sie nazywasz, co robisz w wolnym czasie, mnie sie zapytala co robilam w sylwestra i tyle. W ogole bez stresu, nie ma czym! -
CarmMeL <3
-
Ninaa
-
-
CarmMeL <3
ja tez mam nadzieje że uda mi sie w Almaturze; ).
a jedziesz teraz w sierpniu do Usa ? długo czekałaś może na placement ?:) -
Ninaa
Ja juz jestem od poniedzialku w USA, na placement czekalam tylko 2,5 miesiaca, jestem w Kansas -
Różowaa; D
ooo wspaniale; )
i jak pierwsze wrażenie,polecasz wyjechac ??:dogadujesz sie z hostami :) ? -
Ola
test był taki średni, ale spokojnie do przebrnięcia, ja się nim nie denerwowałam w ogóle i jakoś poszło. nie martw się; )) całe załatwianie różnych rzeczy mimo wszystko jest przyjemne :)) potem jest gorzej i nudniej - (czekanie na placement; /// ) -
CarmMeL <3
uff troszke mnie uspokoiłaś ale jak słyszałam jakie są pytania to głowa boli.
a ty pamiętasz może o co cie pytali na rozmowie klasyfikacyjnej albo coś :) ?? -
Ola
ja tak naprawdę to nie miałam takiej typowej rozmowy, tylko uzupełniałam jakąś kartkę o mnie, więc ciężko mi powiedzieć :)) -
CarmMeL <3
-
Ola
fundacja Word Experience :))
ja nie załatwiałam w biurze bo World Experience ma przedstawiciela na Polskę (taki koordynator) i to on mi pomagała wszystko załatwić :)) więc to było troszeczkę inaczej :)) -
CarmMeL <3
-
Ola
-
CarmMeL <3
uuuu to super xd .
Masz może bloga? To będe go odwiedzac. :*
Stresujesz się już ? -
Ola
hellofrommontana.blog spot.com (bez spacji)
szczerze mówiąc, to zaczynam się stresować lotem, reszta wydaje się być okej; )) trochę mnie przeraża pakowanie :)
pewnie tuż przed wylotem będę strasznie zdenerwowana; ) -
CarmMeL <3
ja się będe bała na lotnisku jak bedzie 'przesiadka' że pomyle GATE. albo się zgubię xd
a jak sprawa z rodzinką , fajna ? :) -
Ola
właśnie ja się boję, że pójdę, gdzie nie trzeba na lotnisku itp; ))
rodzinka wydaje się być okej. niestety są moją welcome family, czyli będę u nich na pewno 3 miesiące i albo wezmą mnie na dłużej albo przejdę do nowej rodziny, ale tym jakoś się nie martwię.
moja host family to ojciec i trzy córki (17, 13 i 8 lat) piszę sobie z tą najstarszą i wydaje się super !; )) -
CarmMeL <3
to super właśnie że mają dzieci przynajmniej możesz z nimi pogadać, złapać kontakt z tą najstarsza i chodzić z nią do szkoły :P
mam nadzieje że ja tez trafię na fajną z dziećmi :) -
duluuS.
mam nadzieję , że ktoś tu jeszcze zagląda , bo mam jedno pytanie c: .
w przyszłym roku najprawdopodobniej będę zdawała egzamin FCE i zastanawiam się , czy - jeżeli go zdam - będę musiała pisać test kwalifikacyjny . jeżeli ktoś z was ma jakieś info. na ten temat , to byłabym wdzięczna :) .
- 1
- 2