-
KACZOR
Nie wiem ile osob teraz jest na wymianie ale juz nie dlugo wracamy wiec pomyslalem ze mozna by sie bylo spotkac i sie podzielic wrazeniami. Co wy na to? Ja jestem z Wawy. -
Anonim
-
KACZOR
-
^Dorota^
A teraz moze ustalimy jakies spotkanko z naszego wyjazdu czyli 2007/08 ? -
-
Sobczy
-
^Dorota^
Tylko trzeba sie zgrac kiedy kto wraca ....
Ja 5 czerwca ....
jak Wy? -
Sobczy
-
-
^Dorota^
No ja wylatuje 4 na Okeciu 5 ...
Ja proponuje Warszawe jako miejsce spotkania , tylko moze cos dokladniej xD -
Anonim
-
Sobczy
in da usa xD wiesz ze chyba sie spotamy na okeciu bo ja mam przylot 2 czerwca hehe xD -
-
Sobczy
-
no to widzimy sie w samolocie :D ja prawdopodobnie bede jeszcze z jedna lub 2 polkami :D fantastycznie!!
-
^Dorota^
-
Warszawa oczywiscie proponuje pod kolumna zygmunta >> mile, spokojne miejsce, dosc charakterysyczne :) Co wy na to?? No i oczywiscie jak juz wszscy beda w Polsce, lub mozna zrobic 2 spotkania jedno miejwiecej w polowie czerwca a drugie pod koniec zeby wszyscy mogli sie spotkac bo obawiam sie ze moze i nie wszyscy bede w polsce w polowie czerwca ale pod koniec czerwca wiele osob moze juz powyjezdzac na wakacje.
-
^Dorota^
Ok , swietny pomysl , no ja mysle ze w [polowie czerwca to juz wszyscy w Polsce bede ....
A mam pytanie , potem jakas kawiarnia chyba nie ?;) -
Sobczy
-
no na nowym swiecie kawiarni jest nie malo i piwka tez sie mozna napic :) no tam dziewczyna napisala ze wraca dopiero 24 wiec nie wszyscy beda w polowie czerwca w domu ale poprostu obawiam sie ze juz ok 25 czerwca wiele osob bedzie na wakacjach.
-
Anonim