-
They say the good die young
Czy może ktoś z was wyjechał do stanów z biurem „ Perfect” albo „Furnel” i może mi coś powiedzieć na ten temat ? jakie sa te biura itp
-
Pierzak
Ja rowniez jestem tym zainteresowany:) jakies szczegoly? albo jakie biuro byscie polecili? -
Anonim
Ja polecam Furnel - dobra organizacja.. nie mialam stycznosci z innymi biurami, ale w tym wszystko bylo w porzadku. Jeszcze zalezy od organizacji ktora wybierzesz w danym biurze. ja pojechalam z AYA i jestem zadowolona :) -
Anonim
>ol. s. napisała:
>Ja polecam Furnel - dobra organizacja.. nie mialam
>stycznosci z innymi biurami, ale w tym wszystko bylo w
>porzadku. Jeszcze zalezy od organizacji ktora wybierzesz w
>danym biurze. ja pojechalam z AYA i jestem zadowolona :)
identyko i ja
polecam -
-
Anonim
>Łosie napisał
>Ja rowniez jestem tym zainteresowany:) jakies szczegoly?
>albo jakie biuro byscie polecili?
Ja polecam Almatur:) wspolpracuja z CIEE, moi znajomi, ktorzy juz jechali z Almaturem do Stanow sa bardzo zadowoleni:) -
Klaudia Medalion
Cześć wszystkim!
Mam pytanie: którą firmę byście polecili najbardziej - Perfect, Why Not Usa, Rotary czy może Into?? -
Weronika
>Klaudia Medalion napisała:
>Cześć wszystkim!
>Mam pytanie: którą firmę byście polecili najbardziej -
>Perfect, Why Not Usa, Rotary czy może Into??
Takie samo pytanie miałam zamiar zadać , może dodam jeszcze do Tego almatur . A może macie jeszcze jakieś inne zaufane biura . proszę o odp . :) -
Anonim
-
MarTa ... !
ja się zdecydowałam już na jakieś 89%- Almatur, choć na początku (sugerowałam się blogiem niejakiej Marty Pelizg , która wyjechała z Perfectu i spędziła rok wspaniale,) byłam za Perfectem. Jak ktoś zauzważył dziwny zbieg okoliczności, że Marta ma tak samo na nazwisko jak dyrektor(oczywiście, może to byc tylko przypadek), a po drugie słyszałam dużo negatywnych opinii;P
P.S.- ile czekaliście na maila z informacja od biura? bo ja czekam już 5 dzień i się zastanawiam czy coś nie jest nie tak... może maile nie dochodzą xD -
Paula
kolezanko ludzie maja teraz urlopy, wracaja do pracy jutro ; )
decooooooooooooooode -
Klaudia Medalion
>MarTa$ek napisała:
>ja się zdecydowałam już na jakieś 89%- Almatur, choć na
>początku (sugerowałam się blogiem niejakiej Marty Pelizg
>, która wyjechała z Perfectu i spędziła rok wspaniale,)
>byłam za Perfectem. Jak ktoś zauzważył dziwny zbieg
>okoliczności, że Marta ma tak samo na nazwisko jak
>dyrektor(oczywiście, może to byc tylko przypadek), a po
>drugie słyszałam dużo negatywnych opinii;P
>
>P.S.- ile czekaliście na maila z informacja od biura? bo ja
>czekam już 5 dzień i się zastanawiam czy coś nie jest
>nie tak... może maile nie dochodzą xD
Ja też czytałam bloga Marty i byłam już pewna, że pojadę z Perfectu. Jednak na forum dużo osób pisze, że go nie polecają. I mam teraz problem, bo czas goni a ja dalej nie wybrałam firmy. Dlatego jak możecie to piszcie, która jest najlepsza.
Też czekam na odpowiedzi na mój mail, bo wysłałam do różnych biur.
Czy zna ktoś może kogoś, kto prowadzi bloga i wyjechał z Why Not USA lub innych biur (oprócz Rotary, Sts i Perfect)?! -
Agatka..
http://aleks-in-da-usa.blog.onet.pl... - Why Not USA. Ale nie prowadzi chyba dalej juz bloga.. Ale mozesz do niej napisac na maila, bo ja z nia pisalam. -
Agatka
-
Anonim
kurwa, to jak kto spedza swoj rok w USA wcale nie zalezy od organizacji tylko od osoby. I jak kto prowadzi bloga. Blogami sie nie sugerujcie. Nie wszyscy tak jak marta trafia do californii, gdzie spelnia swoj american dream. Mowie Wam, YFU i nie zastanawiajcie sie. Wysylaja ludzi w rozne strony swiata od... 1951? Sa sprawdzeni i zaufani. -
Eydryth
ja jestem z why not usa ale nie prowadze bloga nie chce mi sie:P jak cos mozesz pisac na moje gg 4548897 -
kbial
Orientuje sie ktoś może, ile trzeba dopłacić za wybór regionu w Almaturze? -
MarTa ... !
-
kbial
A to jest wybó stanu konkretnie czy regionu?
I gwarantują to na 100%? Od kogoś słyszałam, że nie zawsze.
(wiem, że najlepiej skonsultować się bezpośrednio z burem, ale jest niedziela, a ja chcę wiedzieć wszystko jak najszybciej:P) -
MarTa ... !
to teraz będzie 1000$; DDDD nie no nie wiem , wydawało mi się, że 500$, ale wyślij maila im , to dostaniesz dokładną cenę;)
Wiadomo, wszyscy prawie chcieliby do Californii. Ale Ameryka jest różnorodna i po co ograniczać się tylko do jednego regionu??;))) -
MarTa ... !