-
Scam
Ceny? Wez nie swiruj. Przeciez bez problemu znajdziesz jakiegos milego rolkarza(ke), ktory Cie tego nauczy.
-
Ewa
nie mam na tyle śmiałości, żeby tak podejsć do kogoś, kto świetnie jeździ i zapytać gdzie się nauczył, czy żeby poprosić o pokazanie jakiegoś ćwiczenia. -
Scam
Wydaje mi sie ze milosnicy rolek to na tyle nieliczna grupa, ze ich sympatie uzyskasz poprzez samo to, ze podzielasz ich pasje.
Ja bym na pewno nie odmowil, bez wzgledu na to czy zaczepila by mnie mala dziewczynka, czy dziadek w sile wieku. Juz pare osob nauczylem jezdzic. Tyle ze smigam po Pruszkowie. -
Бартек
a ja mam takie pytanie w kwestii pomocy.
Otóż posiadam takie oto łozyska: http://obrazki.elektroda.pl/3606762...
Czy jest możliwość ich otworzenia i przeczyszczenia czy są one zmontowane na stałe?? Jeśli się da to gdzie konkretnie mam tam wsadzić igłę?? Pierwszy raz sie za cos takiego biorę i nie mam kompletnie o tym pojęcia. -
-
miguel
te łozyska są niestety nierozbieralne- nie da sie ich wyczyścic -dopuki sie nie zatra bedziesz jeździc:) -
Бартек
no to szkoda wielka :( w sumie krecą sie jeszcze dobrze ale jedno tak strasznie szumi ze mnie irutyje podczas jazdy
dzieki za odp. -
Mikołaj :)
Ewa, tak jak pisał Scam, musisz zaczepić jakiegoś rolkarza, a on na pewno Ci pomoże. Ja od dziecka jeżdżę na rolkach po Warszawie, ale w tym roku przerzuciłem się na rower. Oczywiście rolki nadal polecam. -
Ewa
Myślę, że to będzie wyglądało tak, że jak się przewrócę, bo na coś wjadę, to ktoś się zlituje i odezwie do mnie. Sama nikogo nie zaczepię :-(
Na rowerze też sobie jeżdżę, jak jest gdzie rower zostawić.