- 1
- 2
-
Alexis,
kto uwielbia jazde na rolkach i robi to w Radomiu?:) zapraszam prosze podać mjsc w ktorych jeździcie;D -
Anonim
Hehe Ja. A tak dokładnie to uwielbiałem jazdę na rolkach po Radomiu i robiłem to okolice 11-13 lat, w tym miałem czas na początki jazdy nauki skręcania i hamowania, potem dobry fitnes po postu jazda na rolkach jakieś wyścigi z kolegami kto pierwszy i inne takie śmieszne i potem przyszedł czas na Agressive In Line. przez ten czas chyba jeździłem wszędzie po tym mieście, licząc boiska szkolne, asfaltowe mosty na ustroniu, tak zwane "pod bloki"(hehe), starą reme teraz Beverli Hills, skate parki na plantach poczynając poprzez skate park na ustroniu a kończąc na skate parku na południu, no i najwyższy czas wspomnieć i tak zwanych miejscówkach czyli fontanny na żeromce i przeróżnych poręczach w naszym mieście przy schodach jakieś barierki ogrodzenia wszystko gdzie się dało wskoczyć i po czym dało sie ślizgać.
Pzdr dla ludzi jeżdżących w tym mieście za równo dla początkujących, fitnesowców, no i tych co jeżdżą Agressive :D -
Anonim
Hm.. mam takie pytanko, czy w Radomiu można kupić rolki wyczynowe? Jeśli tak, to gdzie. Bo chciałam się w takowe wyposażyć. -
Kubis
Radom jest w chuj mega wypas,a rolki kup na http://www.inspin.pl -
-
Anonim
A czy w ogóle jest jakis dobry sklep sportowy, gdzie można dostac rolki (jazda rekreacyjna), bo w tych w któych bylam albo są małe numery albo rolek w ogole nie ma albo firma nieznana. A chciałabym kupic cos konkretnego. Wiem, że trochę nie na temat moja wypowiedz, ale moze wiecie cokolwiek na ten temat? -
Anonim
>Behind Your Back! napisał
>Hehe Ja. A tak dokładnie to uwielbiałem jazdę na rolkach
>po Radomiu
[...]
asfaltowe mosty na ustroniu, tak zwane "pod
>bloki"(hehe), starą reme teraz Beverli Hills, skate parki
>na plantach poczynając poprzez skate park na ustroniu
[...]
>Pzdr dla ludzi jeżdżących w tym mieście za równo dla
>początkujących, fitnesowców, no i tych co jeżdżą
>Agressive :D
Teee... a Ty chodziles moze do PG 2 ?
-
Jakub
na płytkach pod 21(psp) hehe...
co do tych sklepów z rolkami.. to czemu znajduje w nich tylko numery do 44.?;/ kiedy ja potrzebuje 46;/ -
Anonim
-
Jakub
no moze 45...ale nic mniej...:(
nawet nie wiem jaki mam rozmiar obecnych bo metki dawno przetarte..:P
musze szukac i tyle. -
Anonim
Dobra to może ktoś chce pojeździć? Ja po 6-letniej przerwie od nowa zacząłem śmigać na rolkach; -). Ale skate parki na razie sobie odpuszczam. Jakby co to jestem z młodzianowa. -
Jakub
ja nie jeździłem 2 lata i wlansie stare rolki sa troszke przetyrane i znowu sie biore bo widze ze na Poludniu to juz wymarlo całkiem wiec trzeba cos zrobic!:PP ja na skate park jeszcze nie startuje bo po co, skoro rurki po takiej przerwie nie zaatakuje...;P -
Jakub
-
Anonim
Ja to musiałem sobie wszystko poprzypominać bo trochę trudno się jeździ po takiej przerwie ; -), a poza tym odkręciłem sobie hamulce bo przekładanka słabo wychodziła. A na skatepark na ustroniu też na razie nie startuje bo po pierwsze ochraniaczy brak, a po drugie jeszcze muszę do kondycji wrócić :-). -
Jakub
ja na połudnu jeżdze na skateparku ale tez na obecnym sprzecie...hmmm keidys był fajny teraz kupuje nowy..:P
P.S. na ustroniu to hardcorowa rampa jest;P -
Anonim
Właśnie chyba się tam przejadę zobaczyć tą rampę; ), ale wstanę sobie rano gdzieś o 6 bo na chwilę obecną z tego co słyszałem to pełno tam dresów i dzieci :D -
Anonim
hmm.. ja jestem z ustronia xD
niestety cale wakacje mam w plecy bo jestem w irlandii i nie mam rolk ze sobą xD
nie jestem jakis wysmienity.. nie atakuje rurek.. ew skacze i probuje nowych rzeczy na boxach ^^
a co do osob tam paletajacych sie.. to na chwile obecna nie wiem..
ale jak jezdze to zazwyczaj tylko dzieciarnia jest..
raz sie kumpel wpieprzyl prawie w dziecko.. jakos nie wiem jak on to zrobil ale przejechal "nad nią" tzn puscil ją miedzy rolkami.. xD
i sie wywalil ale nic sie mu nie stalo.. za to "rodzic" idący nawet nie zwazyl na to ze on sie wywalil tylko cos zaczal burczec o jezdzeniu xD masarka..
ja natomiast sie wkurzylem raz na te ciecie i skakalem tak zeby jak najwiecej huku narobic obok ich stop i latając kolo glow i sobie polamalem rolki.. bo to byly streetowki.. ale takie zarąbiste.. :(
normlanie nie czulem a jechalem xD
ale te ciecie są masakrycznie denerwujące.. ale jak ja jestem tam to sie nimi nie przejmuje xD
p.s. jezdze tylko tam narazie bo wg mnie nie jestem jakis rewelacyjny.. umiem skakac tylko no xD
pozdro -
Jakub
fajnie jest na beveryhills jak to ktos juz wspomniał i fajne sa te schodki przy tym moscie nad Jana Pawła... calkiem przyjemna miejscówa nawet do nauki:)) polecam -
Anonim
-
Anonim
>magician. napisał
>fajnie jest na beveryhills jak to ktos juz wspomniał i
>fajne sa te schodki przy tym moscie nad Jana Pawła...
>calkiem przyjemna miejscówa nawet do nauki:)) polecam
jezeli chodzi o schodki na ustroniu to do nauki tez są dobre przy bloku sandomierska 26 (chyba)
tam kolo szkoly prywatnej (czy jakiejs tam xD)
ale tez fajne są schodki jak jest blok wzdloz szkoly specjalnej to po drugiej strony jak sie od wiezowca rospedza i skacze to trzeba sie niezle wyrobic i skrecic by w krzaki nie wpieprzyc sie xD
ja za pierwszym razem wyladowalem w krzakach xD
ten blok co jak sie wzdluz niego pojdzie to sie dojdzie do kortow tenisowych xD ^^
wiecej jeszcze nie zdazylem obczaic miejsc bo malo czasu xD -
Jakub
ja sie nie orientuje bo z południa jestem:PP
^^
ja sie um nie uczyłem czasem tam przy bevery hills bywalem...
ale ogólnie to front psp21 ...to poporostu klasyka naszego soiedla...:D:PP^^
- 1
- 2