-
Anonim
Hej. Szukam osób z Warszawy z którymi mogłabym pojeździć na rolkach.; p Miejscówka w sumie nieważna ale najlepiej Szczęśliwice, Pola Mokotowskie albo nad Wisłą.; p Jest ktoś chętny?; > Jeśli tak to pisać.; p Bo ja to niby miałam podejść do ludzi co na Szczęśliwicach jeżdżą ale jakoś tak mi głupio się na chama wciskać.; p -
aga wu
ja bardzo chętnie no ale ktoś musi mnie jeszcze poduczyć....tzn. stać stoję, jechać nie jadę tylko sunę no ale to i tak chba niezle jak na samouka przystało :) -
jak ktos chce poslalomowac, to najlepsze szczesliwice, i zawsze mozna kogos o cos zapytac, nawet a propos jazdy do przodu; )
-
Anonim
Haha no racja Szczęśliwice są najlepsze.; p Sporo osób tam jeździ, ładnie jest i wgl miła atmosfera. Zgadzam się z tym.; p -
-
Anonim
od 3 dni próbuję się z Tobą umówić... zdecyduj się =D
Również szukam kogoś z kim można by pojeździć na rolkach po parkach albo po mieście... znalazłby się ktoś? -
Anonim
>Ghost00710 napisał
>od 3 dni próbuję się z Tobą umówić... zdecyduj się
>=D
>Również szukam kogoś z kim można by pojeździć na
>rolkach po parkach albo po mieście... znalazłby się
>ktoś?
ooo to Ty ! słuchaj. xD weźmy jakiś dzień ogarnijmy wpadniesz Ty do mnie albo ja do Ciebie posiedzimy trochę z gitarami, trochę pojeździmy itp itd.; p Co Ty na to?; > -
Anonim
Gitary i rolki na raz? No to słuchaj... W tym tygodniu to ja tylko rano mogę, Bo czas mam do 12 =/ -
Anonim
>Ghost00710 napisał
>Gitary i rolki na raz? No to słuchaj... W tym tygodniu to
>ja tylko rano mogę, Bo czas mam do 12 =/
no a ja w tym tygodniu to w ogóle mam wszystko zawalone; / Więc może jakoś w przyszłym?; p -
Anonim
-
aga wu
ja niestety dopiero czas pod koniec czerwca znajde.....uroki studiowania..... -
Anonim
>aga wu napisała:
>ja niestety dopiero czas pod koniec czerwca znajde.....uroki
>studiowania.....
to jak będziesz chciała pod koniec czerwca i będziesz jeszcze pamiętać to do mnie napisz; p z chęcią pojeżdżę.; p -
Adrianoo
-
Anonim
>Adrianoo napisał
>na Żoliborz zapraszam na rolki
o, chętnie. xD gdzie konkretnie, kiedy i o której?; p -
Magdalena
W tym sezonie rozpoczynam przygodę z rolkami, a umiem niewiele, poruszać się do przodu, lecz boję się prędkości, chętnie dołączę do kogoś z was :) może w połowie tygodnia, kiedy przestanie padać deszcz, co? :) -
Anonim
-
Anonim
o to jak na razie mamy 3 osoby na rolki xD bo ja jakby coś też się na to piszę.; p tylko gdzie byśmy ogarneli jazdę? xD w parku szcześliwickim może?; p -
Anonim
Mi tam rybka... Tylko niech nie zaskoczy nas deszcz... Bo wracać stamtąd będę do domu na rolkach i nie chce mi się brać butów na zmianę w razie awaryjnego powrotu ZTM'em; p -
Anonim
Haha a Ty jakoś blisko masz na szczęśliwice? xD Bo ja niestety musowo muszę buty na zmianę wziąść; / -
Magdalena
>Pau.! napisała:
>Haha a Ty jakoś blisko masz na szczęśliwice? xD Bo ja
>niestety musowo muszę buty na zmianę wziąść; /
Chętnie się pojawię na szczęśliwicach właśnie :) i też jak Ty Pau. buty na zmianę muszę mieć. Na dotarcie na rolkach na miejsce nie posiadam jeszcze umiejętności :D -
Anonim
Z 13 km od parku mieszkam; p Ale nie chce mi się z plecakiem jeździć; (