Rolki [4220]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • sofik

znajda sie chetni do nocnej jazdy po miescie ?

start : sobota 29 maja - godzina do ustalenia ale mysle ze ~23:00
    miejsce : pomnik kopernika
    koniec: jak zabraknie sil :) zazwyczaj jezdzilismy do ~4:00 - 5:00

a tak bylo 2 lata temu : http://vimeo.com/1586329
  • Anonim

na 71% :)
  • sofik

i po nocce :D 8os ~21km
    dobranoc.
  • sofik

kto chetny na nocke to jutro tj sroda 23:00 - zbiorka pod kopernikiem ( krakowskie przedmiescie )
    jezeli bedzie padac to nie jezdzimy :D
  • sofik

dzisiaj jezdzimy :) od 23 do rana - zbiorka pod pomnikiem kopernika na krakowskim przedmiesciu :)
  • fasola

Hej! Czy nocne jazdy nadal sa? :)
  • sofik

owszem tz ostatnia byla wczoraj :) a nastepna nie wiadomo kiedy :P
  • fasola

A jutro ?? Ja chetna
  • Anonim

Taki byl pomysl, Sofik mial to zorganizowac, ale nie wiem jak mu idzie, dopiero wrocilem z wakacji
  • sofik

moje stopy odmawiaja posluszenstwa :) wiec ja sie nie pisze :P
  • fasola

Och, to szkoda, ja akurat jutro bym mogla. Dopiero zaczynam jezdzic po miescie na rolkach i chetnie zobaczylabym jak to jest w nocy, musi byc super
  • fasola

A jak dziś? Beda rolki czy nie bedzie rolek? :)
  • miguel

dzisiaj jest przeciez masa o 18 z placu zamkowego:d
    a tak btw to rolki sa codziennie
  • fasola

:) tylko ze ja szukam grupy co by jezdzila w nocy, bo samej tak troche niefajnie
  • miguel

trzeba czekac az sofik zrobi nocke:)
  • Anonim

na razie Sofik tylko sie krzyzem podnieca niestety, ale moze cos sie uda za tydzien na przyklad
  • sofik

spadaj :D
    piatek 13 to bardzo realny termin :)
  • AdaM LSTR

MOŻECIE COŚ NAPSIAC o tych nockach?

ja jestem z Legionowa i chciałbym kiedyś wyskoczyć na ulice mojego miasta nocą... na rolki - jak jeździcie ulicami totlanie nikt was nie łapie czy jak? zaczynam przygodę z rolkami i ciekawy jestem bo nacodzień nie wiele jest dobrych asfaltów do jazdy a noca mozna by po dobrej ulicy jechać......

Jak jedizecie macie jakies kamizelki czy lampki????

do tej pory tylko na rowerze śmigałem na tak zwane "nocniki" napiszcie jak wasze nocne rolki wygladają.....

pozdrawiam Serdecznie
  • sofik

jezeli nawierzchnia jest kiepska to staramy sie jechac ulica :) swiatelko jakies zawsze ktos ma :) jak na razie jeszcze nikt sie nie przyczepil a pare radiowozow nas mijalo :)
  • sofik

piatek 13 nocka. zbieramy sie o 23 pod pomnikiem kopernika ( krakowskie przedmiescie )
  • 1
  • 2
| |

Wszystko o rolkach agresywnych, reakreacyjnych, szybkich, do freeride'u i freestyle'u. Stare tema...

Fotki

Miejsca grona (0)